0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bilen bilir post paylaşmıştım oğlumun idrarından lekeler geliyor diye resminide atmıştım diğer postan görebilirsiniz bugün devlete götürdüm kum yafa kristaldir dedi usg istedi gittim belki hemen alırlar dedim küçücuk çocuk 7 aylık acil bir durum teşkil edebilir ama bana 4 kaşıma gün verildi şimdi hani vicdan hani merhamet kime güvenez kime itimat edeceğiz annemlere memlekete geldim eşimin biryandan bağırıp çağırması benim sucumus gibi ne zaman insan canına kıymet verilecek üst yüzeyde insanlar olsaydık anında halolurdu kendi çapımızda insanlar olduğumuz için hep bu mağduriyeti yaşıyoruz özele götüreceğim para ayarlamaya çalışacağım kafayı yemek üzereyim rabbim hepimizin yolunu açık etsin 

9 Cevaplar

0 oy
(80 puan) tarafından
Rabbim acil sifalar versin allah yar ve yardimciniz olsun
tarafından
Saol cnm cümlemizin
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Yetkililerle görüşüp başhekim çıksaydınız öyle şey mi olur el kadar bebek bekletilir mi. Genel müdürlük falan böyle durumlarda yardım ediyor, yani burda böyle en azından 
tarafından
Ya herşey ortada zaten herşey olmuş para ya çocuğumun canı sağ olsun parasında değilim parasız hiçbirşeyi galledemiyiruz özele götüreceğim o yüzden
(25,181 puan) tarafından
Ee madem baştan götürseydiniz o zaman özele para sorun değilse bu kadar sıkıntı strese girmezdi iz. Malesef bazı devletler böyle
tarafından
Elimde yok şuan olsa abimden aldım para ben şuan memleketteyim ben ne bileyim test yapar bakar gerekeni söyler dedim ne bileyim 4 kaşıma gün vereceğini
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey çıkmaz dedikleri gibi  
tarafından
Inşallah................
0 oy
tarafından
Doktora kağıt yazdirsaydin keşke canım acil durum öncelikli hasta diye o zaman hemen gün veriyorlar 
0 oy
(3,529 puan) tarafından
öncelik  olması lazim ya minicik bi can o başka hastane yok mu canim:(
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Canım ultrasyon günü vermiş galiba bebeğine başka devlet hastanelerine bak belki erken gün verirler geçmiş olsun 
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Her haltta erken teşhis hayat kurtatıyor diye söylüyolar kötü bişey varsa erkenden önlem alınmalıki hastalığı ilerlemesin..can o ların canın değil ya kimin umrunda. Allah şifa versin inşallah bişeyi yoktır
0 oy
(3,278 puan) tarafından
Canım iste bu işler öyle hatta adamın teki ultarosnda kavga etti annesi 80 yaşındaymış ta ocağa mi ne verdiler randevuyu adam annem belkide o zamana yasiycani allah bilir dedi sekreterle baya kavga ettiler kadında randevu vermiyorum dedi geceye randevu ver falan diye baya kavga oldu aynen canım para olucak gidicen özele iste
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Malesef öyle cnm cok gecmis olsun ins kötü bisey cikmaz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 331 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 909 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.