0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Arkadaşlar kızım 3 yaşını 3 ay geçti gece tuvalete alistiramiyorum 1 yıldır gündüz tuvalete gidiyor sıkıntı yok ama geceyi bir türlü alisamadk geceleri bezliyordum 3 aydır bezlemiyorum gece tuvalete kaldırıyorum ama ben kaldirmasam üstüne yapiyor yada kendisi kalkıp cisim var demiyor nasil yapcam bilmiyorum varmi bir fikriniz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım daha yeni başlamışsın geceye olacak tabi. İki saate bir kaldır. 

Sonra uzatirsin  saati. 

Akşam 8 den sonra az bise şu hariç bisey icmesin
(9 puan) tarafından
Yattıktan 2 saat sonra kaldırıyorum 2 3 saat sonra tekrar kaldırıyorum her seferinde goturdugumde wcye yapıyor ama kaldirmasam üstüne yapmış oluyor akşamları çok sıvı da vermemeye calisiyorum
-Reklam-
0 oy
(974 puan) tarafından
En başında gece hiç bez takmamis olsaydın şimdiye bu sorun kalmazdı.cunku çocuk gece beze guvenmis en basta
tarafından
Aynen bastan yanlıs yapılmış neden ıkı eziyet ederler kendılerıne anlamıyorum gunduz gecesi nedır bıraktı aynı donem alıstır cıksın aradan  cocuguna kafası karısır haklı olarak gece sal altına gıtsın bez var nasılsa sabah tuvalete yapmak zorundasın valla sacma
(9 puan) tarafından
Aslında evet geçen sene bez takarken sabaha kuru kalktığı dönemler oluyordu hata ettim sanırım bez takmakla suan hiç kuru kalkmıyor resmen
0 oy
(9 puan) tarafından
Boyle olmasi normal mi alışması ne kadar sürer 
0 oy
(3,804 puan) tarafından
En başında bez baglamiycaktin gece de 
(9 puan) tarafından
Alışması zor mu olur şimdi hiç ilerleme katetmiyoruz sanki
(3,804 puan) tarafından
Surekli kaldir sen tut çise zaman gectikce kaldirma sürelerinin arasini uzat
(3,804 puan) tarafından
Bide teşvik edici şeyler yap mesela buyuk bi renkli yapışkanlı kağıtlardan al her gece tuvalete çiş yapısında bi tane stikır yapistirsin
0 oy
(3,155 puan) tarafından
Yaoacak bir şey yok yaptığı saatlerde sen kaldıracaksin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 134 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mua (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu