0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (237 puan) tarafından
Kızlar bebeğimi çok seviyorum hani bi şey olacak diye gözünün içine bakıyorum resmen aklım çıkıyor hasta olacak bir şey olacak diye ama kendimi tam anne hissetmiyorum sütüm yok emziremiyorum ağlasa sakinleştirmeyi bilmiyorum kendi ihtiyaçlarımı zaten unuttum ona yetemiyormusum gibi hissediyorum sanki ben dogurmamisim hiç hamile olmamisim gibi geliyor 3 aydır tam annelik hissim oluşmadı sizin de olmuş muydu

4 Cevaplar

0 oy
(237 puan) tarafından
Kimsede olmadı mı kızlar
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Ben ilk doğumda bu ve bunun gibi bir sürü şeyler vardı aklımda. Sanki çocuk benim değil ben bakıyorum biri gelip alacak gibi hissediyordum. Hiç anne olarak hissetmedim sadece bakıyordum. Gece çok uyaniyordu aşırı uykusuz kalıyordum öğün atlamıyordu . 2 hamileliktede neydi nasılsın hamileydim hatırlamıyorum bile. 6. Aydan sonra geçer inşallah bende öyle olmuştu 
(237 puan) tarafından
Aynı beni anlattın umarım geçer yoksa sahiplenemedim işin kötüsü eşimden de soğudum
(3,265 puan) tarafından
Eşimi hiç düşünmedim bile oglum 5 aylikti yanastim:)) zaten kendi evimde değildim memlekette yaptım doğumu annemde kaldım uzuuunca Bi süre. Geçiyor ama sadece onu bil.
0 oy
(689 puan) tarafından
Oldu ama canim baya uzamis ama alışacaksın  
0 oy
(6,676 puan) tarafından
3 aya ldar lohusalık biter cnm seninki psikolojik

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 349 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifm41 (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
0 oy
14 cevap 507 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,959 soru

24,092,554 cevap

331,846 kullanıcı

...