0 oy
281 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Merhaba kızlar 70 günlük bebeğim var ve dudak damak yarığı var eşimle  oğlum doğdugunda beri hastane araştırıyoruz kimi çok para istiyor kimi de asistan ve biz asistana yaptırmak istemedik çok şükür bulduk hem uzman doktor hemde dudak damak yarığı bölüm  başkani Hacettepe de, sorunum şu kayınvalidem tutturdu orası parali devlet hastanesinden bakın diye sürekli söylüyor eşim dinlemiyor tabi biz İstanbul da oturuyoruz niye Ankara da burda bakın nasıl gidip geleceksiniz falan diyor ama kendisi sırf kızına leptop almak için ise girdi özel üniversite de okutuyor ve parasını da bizim kredi kartından çekti haa parayı kendileri ödüyor ama zor zamanlarında yanında yardımcı olduk şimdi de benim oğlum ameliyat olacak pazartesi günü az bı para vermiş ama kendi kızına yeni telefon almış peşin parayla bize para vermek zorunda değil ama bu ayrımcılık niye anlayamadım ben bu da küçücük bebek yani bize devlet diye tutturup da kendi kızına o kadar şey alıp özelde okutması çok tuhafıma gidiyor sizce haksız mıyım sonra da diyorlar ki kaynanan niye surat yapıyorsun gel de sev bunu evladına diyeni 

3 Cevaplar

0 oy
(4,341 puan) tarafından
Haklısın ben olsam yüzüne bakmam herkesin kendi evladı ona nasıl kiymetliyse seninki de sana kıymetli 
(4,341 puan) tarafından
Sende deseydin her gün senin yüzüne bakmaktan oldu
(122 puan) tarafından
O üzüntümle  bir şey diyemedim
(4,341 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bebeğine tez zamanda şifa versin canım merhametsize laf anlatmak çok zor
(122 puan) tarafından
Amin canım çok sağ ol artık laf falan anlatmıyorum zaten konuşmuyorum çocuğu bile kucağına vermiyorum
(4,341 puan) tarafından
Aferin böyle devam et
-Reklam-
0 oy
tarafından
canım benim kaynanam kocam için tahlil hastahane masrafları verdi. bana gelince borc alalım, devletde yaptır  dedi.Oysa parası var. bende annemden isteyib yaptırdım hepisini özelde. 
(122 puan) tarafından
Paraları çok kıymetli  sanki yabancılar ya anlamıyorum ben nasıl bir kafa yapısı
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm takma evladına odaklan benim arkadaşımda Aksaray'da yaptırdı inan o kadar iyi yapmışlarki görsen bu amaliyat olmuş demezsin insAllah senin yavrunda öle olur belli bile olmaz izi
(122 puan) tarafından
Amin canım inşallah teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 194 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (961 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 634 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 437 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 682 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevdaaa112457 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,499 soru

24,401,472 cevap

350,158 kullanıcı

...