0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Neler yapıyorsunuz bebisler nasıl ne yapıyorlar?❤

5 Cevaplar

0 oy
(1,789 puan) tarafından
Cokkkk kotuyum aglamaktan bi  hal oldum
(1,555 puan) tarafından
Hayirdir ınsallah
(1,555 puan) tarafından
Allah islah etsin. Insallah kurtulmuştur o caninin elinden.  Izlemedim bn ama izlemek istemiyorum. Senin anlatman bile mahvetti beni suan
(1,789 puan) tarafından
Araştırdım zaten eski bi videoymus pislikk kadin tutuklanmış bebeği devlet almış yaziyodu ama yabancı ülkede olmuş galiba türkiyeye benzemiyordu. Ne olursa olsun savunmasız bi melek o cani vururken o yavrucak elini bile kaldıramıyor aglamaktan başka hicbisey gelmiyor elinden . Ya nefes alamıyorum o derece kötüym suan
(3,757 puan) tarafından
Olunmayayck gibi değil ztn bebek olunca konu çocuk olunca konu canı insan :(
(1,555 puan) tarafından
Izlemedim ama anlatmanla bile cok kotu oldu. Allah bin beter etsin insallah o kadini
-Reklam-
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Simdi uyuttum kizimi bnd yaticaam buralara bakiyorum oyle sizler neler yapiyorsunuz :)
(3,757 puan) tarafından
Bende uyutmaya çalışıyorum:) sabah erken klkmam lazim
(1,555 puan) tarafından
Kolay gelsin canim. Zorlaya zorlaya deneye deneye anca uydu bizimki iste. Bu aralaar gece kusu. Insallah hemen uyur senin ki de.
(3,757 puan) tarafından
Sorma valla bacım kaç zamandır sbhliorz filan gece uyku yoktu ama şükür iki-üç gündür bu saatlerde uyuor uyanmaz ise uyuttm:)
(1,555 puan) tarafından
Yok kiz masallah diyim Allahtan sbahlamadik :)) insallah bi duzene girerler hayirlisi ile.
(3,757 puan) tarafından
Sabah 5bckda zar zor uyuttm 8de geri kalktı uyumadı hala
(1,555 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun insallah bacim. Isin zormus baya kiz.
(3,757 puan) tarafından
Amin bacım :(
(1,555 puan) tarafından
Duzelir insallah kuzum. Uykusuzluk cok zor :(
(3,757 puan) tarafından
Bi iki saat bi abla sayesinde uyudm canım bugün okdr
(1,555 puan) tarafından
Allah razi olsun o abladan canim. Kiz uyku eğitimi falan mi yapsan acaba
(3,757 puan) tarafından
Amin . Ben önce onu yapmam iicn kendime gelmem lazım canım samarogluna benzedim iyice uyu uyan uyu uyan sabah a kdr uyuma uyu uyan derken valla mahfoldum. Diş crktick snrm bide yeniden düzen işlemez yani :((
(1,555 puan) tarafından
Anladim kuzum Allah kolaylik versin insallah. Gece hala  bizimki de en uzun 1 yada 1 bucuk saat uyuyor. Sürekli uyanip agliyor surekli surekli. Dun gece saat 5 te kalktı zor uyuttum geri. Noluyor bu bebislere ne zaman bizim gibi gece yatıp sabah kalkacaklar :/
(3,757 puan) tarafından
Valla bende çok merak ediyorum o günlerin ne zaman glicgni :(
(1,555 puan) tarafından
Nyse saglikli olsunlarda artik napalim canim
(3,757 puan) tarafından
Aynen canım sağlıklı sıhhatli yanlarmızda olsunlarda yeter❤❤
(1,555 puan) tarafından
Amiin insallah canim benim napalim analik zor :)
(3,757 puan) tarafından
Hem de çok zor:)
(1,555 puan) tarafından
Kuzu kiz bunlar osss kucagimda uyuyo simdi anasi gurban olsunn . Yorucu ama deger :)))
(3,757 puan) tarafından
Ayben :)) yiyip bitiriyorum yine doyamiorm kuzuma:)) beni dedirtiyor ama evlat başka ❤
(1,555 puan) tarafından
Aynen oyle canim insan doyamiyo. Rabbim yokluklarini gostermesin insallah ❤❤❤ :))
0 oy
tarafından
Iyiyim iyi olmaya calisiyorum 2 yasindaki oglum uyuyor 1 haftalik kizim agliyor napalim uykusuz geceler iste sen napiyosun :) 
(3,757 puan) tarafından
Ooyy sorma o uykusuz geceler bitmiyor bacım:)) gerçi sen daha iyi biliyorsundur :) benim daha 1:)
10aylik kızım var benimde yaaw şimdi o ne tatldir beeee yerim onuu❤❤ uyutmaya çalışıyorumkizimi:)
tarafından
Masallah canim Allah nazardan saklasin Allah uzun omur versin evlatlarimiza..
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Oğlumu uyuttum evi toparladım dinleniyorum sen napiyosun☺️
(3,757 puan) tarafından
Oyu yaptın çalışkan kadın seni :) ♡
Bende uyuttm ins uyanmaz ise yatağa yatırıp uyucm sabah erken klkicm hastane işi var
(1,380 puan) tarafından
Başka türlü iş yapamıyorum maalesef:) geçmiş olsun hayırdır inşallah
(3,757 puan) tarafından
Aynen çocukla olmuyor bende bi süredir ailemn yanindym en azndn yemek yapma tmzlik derdm yok evime gidince başlayacak aynı seyler:( :)
Gözlüğümu dgstrdmdi ama snrm doktr yanlış vermiş boş yere para verdim okdr emin olmak iicn tkrr gidicem başka doktra cnm
(1,380 puan) tarafından
Oh keyfini çıkar.Göz önemli canım ihmale gelmez git tabi geçmiş olsun
(3,757 puan) tarafından
Valla tadını çıkartiorm ne yalan solim:)) hiç eve gitmek istemiyorum ama bu ay sonu gitmek zorunfym. Inş yanlış vermemsdr 600tl verdm ins boşa gtmez
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Ayaklarimda uyuyo anasi uyumasın die ugrasiyo
(3,757 puan) tarafından
Valla ha benim kızda öyle uyudu dedim yatağa koydum gibi klkti
(2,848 puan) tarafından
Bn dun gece de uyumadim bu gece de uyku yok
(3,757 puan) tarafından
Ooo ben kaç gecedir uykusuzum uykusuz kldm sayamafim:)))) ama bi iki gündür 2 3gibi uyuor ha dedim şükür bunada ama yine uyku yok bize 4 5e kadar en az snrm
(2,848 puan) tarafından
Allah kolaylık versin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,475 soru

24,139,922 cevap

334,451 kullanıcı

...