0 oy
541 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,554 puan) tarafından
Esim asker bayrama gelmişti ailemin yanına izninin bitmesine 5 gün var ama ailesinin yanına memlekete gitti 

Evet biliyorum ailesi çok kötü de olsa onun ailesi 

Bana kötülük yapmış olsalar da ailesi 

Evet cebinde kalanı hatta borca sokacak lar ama yine aileis memleketi 

Ama kalbim mutmayin değil zaten bozuk olan psikolojimle üstüne tartistim evet haksizim ama artık onceliik ben olmak istedim ne bileyim onlar yuzunden o kadar tartıştık kötü olduk ki 

Onlar yüzünden iki yıl nisan döneminde beni tüm akrabalarıma rezil ettiler sahip cikmadilae 

Hele düğünümde yasattiklari rezillikleri saymıyorum bile 

Esim gorehe gitti elimin kınası cikmadan ailemin yanına bir kez oğlum uzun emaneti deyip arayıp sormadılar bu liste uzar gider detaya girsm 

Şuan anksiyete +panik atak hastalığı çekiyorum 

Şuan yaşadığım psikolojik bunalımın temelinde esim be ailesi var üzülmekten yoruldum 

Buraya da içimi dökmek için yazdım

8 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(3,554 puan) tarafından
Sagolasin Allah razı olsn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Direk ordsnmi göreve gidicek
(3,554 puan) tarafından
Evet ordan da göreve gidecek uzun sürede gelmeyecek
tarafından
Öyle olmamış ama yani en azından senin yanından gidebilirdid senle kaç gün kaldi
(3,554 puan) tarafından
7 gün kaldı  ben ona dedim ya oraya git yada buraya
Bide kaynanam büyü işleriyle de uğraşıyor öyle canım sikiloyor ki
tarafından
Allah yardımcın olsun ☹️
(3,554 puan) tarafından
Allah razı olsn aglayarak yazıyorum bitmeyen imtihan lardayim Rabbim sonu gelenlerden eylesin ne diyeyim
0 oy
tarafından
Ah canm çoğu kızın en büyük derdi bu sırf ailesi diye katlaniyoruz
tarafından
Yaaa.  Siz de ailesisiniz . Bunu kavrayamamış sanırım .
(3,554 puan) tarafından
Acitasyon yapiyolar acindiriyolar dolaplarıni boşaltıyolar resmini atiyolar çalışsalar da çalışmıyoruz diyolar çalışmaslarda bide 6 kardeşi de bunu kullaniyo başa bela, dayilaro amcaları bunu görünce sigara aldırma derdine düşüyor aç kurt lar gibi bunun pesindeler hep
tarafından
Valla canm hata eşinin niye biliyor musun o kendini kullandirtiyor . Millet bunu biliyor kullanıyor
(3,554 puan) tarafından
Aynen ayne onlara gelince bir saf bir saf beş yaşındaki çocuğun zekasınj taşıyor sanırsın çocuklar bile kanmaz bana gelince aşırı uyanjk öküz altında buzağı arar
tarafından
Genelde öyle oluyor valla.
0 oy
(339 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canm=/
(3,554 puan) tarafından
Amin Allah razı olsn msh atmış seni engellicem diye dedim sende orda benle konusacak toto var da sanki
Ailesi yanıma gondermkyordu korkudan nisanliyken gelemiyordu izinde ayda yılda bir gelirdi arayamazdi evde neler çektim ya anlatamam
(339 puan) tarafından
Ahh canim yaa üzülme hiç bisey için değmiyor gerçekten hersey olacağına varır hakkında hep hayırlısını dile dua et Rabbım büyüktür o herseyi görür ve duyar♡
(3,554 puan) tarafından
Aynen de bunları yaşamak için mi evlendim diyorum ruh sagligim bozuldu çocuğuma bile kendimi veremiyorum maddimiz o kadar kötü degil ama aldigimiz maaşın yaşam standardını göremiyorum keşke kuru ekmek olaydı da huzurum yerimde olaydı insan nasibi kadar yer nerede olursa olsn sarayda yasa orda da ancak nasibin kadar yersin ama huzursuluk bambaşka bisey
0 oy
(15,757 puan) tarafından
Bunlar ömür boyu yaşanacak dediğin gibi onunda ailesi 

Alışman lazım bu duruma kendine ve evliliğine zarar verirsin bu şekil de 
(3,554 puan) tarafından
Yani artık eskisi kadar eşimi sevmiyorim hatta gözüme batiyo bişi yapmasa bild o kadar çok yıprattilar ki
(15,757 puan) tarafından
İçini soğutma iyice camim eşine karşı
(3,554 puan) tarafından
Ya büyü de yapiyolar acaba ondan mı Boyle hissediyorum diye düşünüyorum somdi
(15,757 puan) tarafından
Aa araniz bozuldun diye mi
Buyuye inanıyorum olabilir De
(3,554 puan) tarafından
Sürekli ugrasiyolar kaynanam la anası bir kez yaptıklarında bulmuştum iğne saplamis yatağıma nerden anladın dersen babamın cenazeeind e geldi millet kuram okurken odama girdiler aniden arkalarına gidince yatağın kenarına oturdu oğlunun kıyafetlerini özledim eiye bir iki ay yatak bana demir oldu battığı uykular uyuyamadım aramız bozuldi yine aynısı oldu sanırım
(15,757 puan) tarafından
Kendine bol bol oku canım
Olabilir insanların gözü kararmış yaparlar
(3,554 puan) tarafından
Allah bunların şerrinden korusun hep kazaniyolar biktim
0 oy
(163,444 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
(3,554 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Baştan niye evlendinki bacım yorımlardada yazmışsın nişnlıyken ailesinden korkuyordu diye baştan belliymiş canının sıkılacagı
(3,554 puan) tarafından
Aynen benimkisi bile bile lades kendi akrabalari da dedi bu aile ölene kadar başa bela kaynama kaynata ölmeden sen rahatlığı unut kendi sulalleri hep dedi nisanliyken
tarafından
Çocuk yoksa hiç çekme valla değmez ya kimse için sağlıktan olmaya
(3,554 puan) tarafından
Oğlum var o yüzden devam ediyorum şimdi de
0 oy
tarafından
Allah yardımçın olsun 
(3,554 puan) tarafından
Sagolasin cnm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 325 göst.