0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

Hanımlar oğlum 13aylık hala düzenlı bir uykusu yok hele geceleri defalarcaa kalkıyor ne denedıysem olmadı uyku damlası verdim gündüz bi kez uyuttum uyku saatlerini geri çektim sabah erken uyandırdım gene yok gene yok

Cok bunaldım gerçekten degıl eşimle vakıt geçirmek bi fıncan kahve ıki üç sayda kıtap okuyamıyorum ne eşime ne kendime zaman ayıramıyorum tabıkı sağlığı olsun evlat büyütmek zor vs ama ınsan azıcık da dinlenmek istiyo 

Sizin uyku duzenınız nasıl bana önereceğiniz bişey var mı :pouty:

2 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Gün içindeki uyku saatlerini daha erken al akşamdan uyumasını sağlarsın böylece
(15 puan) tarafından
En geç saat 5e kadar fılan bütün uyku ısını bitiriyodum gece uykusuna erken gecsın dıye ama nafıle bu sefer erken yatıyor ıkı saat uyuyor daha dinç kalkıyo masallah
-Reklam-
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum 2 buçuk yaşına kadar ne yaptıysam duzelmeyen gece uykusu vardi. Sinirden yastıkları ısırdım oyle böyle değil. 2 buçuk yaşında düzeldi. Seninki o kadar sürmez insallah
(15 puan) tarafından
Emmeyle alakalı galıba dimi alışkanlığa dönüşüyor   zamanla sanırım
(3,172 puan) tarafından
Evet öyle diyorlar emerken uyanmaya alıştığı için bir süre daha uyaniyormus. Emmeyi bıraktıktan 5 ay sonra düzeldi.
(15 puan) tarafından
O kadar gergin sert bi anne oluyorum o esnada kimi zaman uyu artık dıye bağırdığım bile oluyor sonrasında cokk üzülüyorum
(3,172 puan) tarafından
Küçükken küçük diyoruz bebektir uyanır diyoruz ama büyüdükçe uykusuzluk gerçekten çok zor oluyor
(15 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun gerçekten analık cok zor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,747 cevap

349,891 kullanıcı

...