0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (200 puan) tarafından
Kızlar ya bebeğim bir yaşına girecek ben çok çekingen ve utangac olduğum icin toplu ortamlarda bulunamıyorum bu benim canımı sıkıyor.Bir senedir hiç toplu taşıma araçlarına binmedim.Bebeğim biraz mızmızlansa stres oluyorum .Bunu yaşayan bir ben miyim nasıl atlatacagım bilmiyorum :(

11 Cevaplar

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Doğduğunda beri toplu taşımada gidip geliyorum gideceğim yerlere alıştı artık:angel:

(200 puan) tarafından
Ya keske bende yapabilsem.Ben hep utangac biriydim stresim buyuzden oluyor galiba
(4,727 puan) tarafından
Valla canım ben bı 5 aylıkken bı 1 yaşında iken bir 1.5 yaşında iken bide en son 3 yaşında iken çocuğumla 17 saat yol gitmiş bir insanım ☺️ hiç stres yapmam çocuk bu ağlar mızmızlanır rahatsız olan zaten taksi kullansın benim gücüm yetmiyor bu kadar basit öyle çok çekingen de olma fazla da takma kafana canına yazık valla
(200 puan) tarafından
Masallah  valla <3 aynen bende oyle olmayı cok istiyorum.Alışcam insallah
(4,727 puan) tarafından
Alışırsın sen bir annesin ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Stres olmana hiç gerek yok. Birincisi bebek bu ağlar mızmızlanır çok doğal. İkincisi adı üzerinde toplu taşıma, kişilere özel değil. Dolayısıyla kimse rahatsızlık duyamaz eğer sen bilerek ağlatmıyorsan ya da ağlayan çocuğu en azından oyalamaya çalışıyorsan. 
(200 puan) tarafından
Evet zaten bir kere eşimle bindik gozumu hic ayırmadım oglumdan surekli oyalansın diye oyuncak oynattım atıştırmalık birseylerle oyaladım onda bile azcık sesi yukseldj diye stres oldum .Yanımda eşim olmasa sakinleşmezdim muhtemelen .
0 oy
(12,964 puan) tarafından
1.2 bin alışırsın 
(200 puan) tarafından
İnşallah hava bir düzelsin cesaret edeceğim
0 oy
(324 puan) tarafından
A aaa bebek o ağlıcak tabi kimden neden utanıyorsun sal kendini biraz 
(200 puan) tarafından
Cok utangacım ya :( tek başıma bile dısarı cıktıgımda utangac bir sekilde yururum .Bebekle cıkınca daha cok stres oluyorum.ya aglarsa, dengesiz biri bir laf ederse diye.Hic hazırcevap  bir yapım yok sanırım bu yuzdende oluyor :(
(324 puan) tarafından
Dengesiz laf edene cevap vermene gerek yok muhatap bile olma bebişinin kalabalık ortamlara girmesi lazım ama sen annesin utangaç olma zamanın çoktan geçmiş böyle konuştuğuma bakma ben de öyleydim biriyle konuşurken bile iki kelime edemezdim ama şimdi anne oldum kızım öyle olmasın diye kendimi aşmaya başladım
(200 puan) tarafından
ya evet tam tarif ettiğin gibiyim bende insallah bende aşcam .dediğin gibi anne olunca artik bunlari asmak zorundayım.Oğlum evden cok cıkmadigi icin kalabalık ortamda korkuyor cekiniyor :(
(324 puan) tarafından
Ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın :)
(200 puan) tarafından
tesekkur ederim motivasyonunuz için :) Yapacagım insallah
0 oy
tarafından
Toplu taşımalara 2 çocukla biniyorum biri 2. Sınıfa gidiyor diğeri 1 yaşında yani benim küçük oğlum dışarıda sakinleşiyor sorun yaşamıyorum ama mız mız olsa bile çocuk o ne yapabilirim elimden geldiğince ağlatmamaya özen gösteriyorum 
(200 puan) tarafından
Maşallah ne güzel. Benim ilk bebeğim babanneme ziyarete gitmek istiyorum ama  bebekle binemediğim  gidemiyorum yalnız
tarafından
Bence cesaret edip gitmelisin
(200 puan) tarafından
Edeceğim çok tesekkur ederim :) güzel örnek oldugunuz icin
tarafından
Rica ederim
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Ben annemlere genelde İETT ile gidiyorum ve gerçekten oğlum çok mızmız 1 saate yakın sürüyor yanıma kraker cips falan alıyorum bir şekilde oyaliyorum şuan 2 yaşında bazen inmek için çok direniyor inip biraz yürüyüp dolmuşa biniyorum çocuk bu yani aglayabilir çok normal stres olacak bir şey yok 15 aylıkken yolculuk yaptık hemde 24 saat gittik geldik 
(200 puan) tarafından
Umarım bende atlatırım .Bunu  yenmek için ugraşcam
0 oy
tarafından
Niye stres oluyorsun kız ne olacak bin gitsin
(200 puan) tarafından
Sanırım utangac bir yapım oldugundan boyleyim .Ama atlatmam gerekiyor bu sekilde hayat gitmiyor
0 oy
(2,781 puan) tarafından

15 civarı ilk defa minübüse binmiştim arkamdaki adam oyalamıştı :D Onun harici genelde marmaraya biniyorum bebek arabasında oluyor sorun olmuyor. 

(200 puan) tarafından
Ne guzel :) bir yasına geldi artık bende aşmak istiyorum bunları .Bir kere cesaret etsem alıscam ama edemiyorum
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Valla benim bebişim avazı çıktığı kadar ağlasa bile kimse tek laf edemez eden anında alır cevabıni çocuğa tahammülü olmayan kendine özel şoför tutsun 
0 oy
(53,952 puan) tarafından
niye utaniyon kiz herkes kendi derdinde sana bakan bile olmaz bebek biziklayinca sagdan soldan sist pist yaparlar susar
0 oy
(8,253 puan) tarafından
Kızım otobüsün orta yerinde kendini yere attı sabırla sakinlesip kucağıma gelmesini bekledim . Müdahale etsem iyice kendini paralar çığlığı basar o yüzden milletin şaşkın bakışlarına aldırmayıp o an sabırlı olmayı tercih ediyorum. Yapacak bir şey yok bu neslin çocukları bir enteresan... O yüzden sende kendi canını sıkma bu günler daha geri gelmiyor hepimiz çocuk olduk hepimiz illa ki birini rahatsız ettik . İdare etmesini bilmeliyiz böyle.ortamlarda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde songulerkan35 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 456 göst.
26 Kasım 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Fasulyeannesi (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 417 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 363 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,921 soru

24,092,114 cevap

331,818 kullanıcı

...