0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Her kurban bayramı etimi kaynanamin dondurucusina koyuyorum kıyma mi da eltimin dondurucusina bir tûrlu dondurucu almak nasip olmadı eltimden aldığım kiymalarimi yiyorum ama kaynana köyde olduğu için gidip geldikçe veriyor geçen sene kurbanda hamileydim kokuyo diye bir kez gönderdi kaynanam geçen sordum et var mı anne götûrûyûm dedim kalmadı dedi aklıma koydum şimdi ne yapıp edip kiymami da etimi de kendi dolabimin ûzerine koymam lazım sizce sığar mı ikiside

21 Cevaplar

0 oy
(14,758 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben kilitli posetlere bi pisirimlik koyup yayiyorum düm düz onları da üst üste epey bisi alıyor o zaman dolabim her ne koyarsam öyle yapıyorum 
-Reklam-
+3 oy
(830 puan) tarafından
Fakire fukaraya dağıtmak için değil de dolabına et girsin diye kurban keserseniz sığmaz bacım. Bənde kurban kesıyormu hər sənə ama dolabına bir kg et bile koymam. Sadece kemikleri alıyorum 
(162 puan) tarafından
Dagitmadigimi ne biliyorsun yani bu kadar ön yargılı olmanız size zarar dolabın ûstu küçük her senede orda burda oluyo ben daraliyorum misafir gelince
(162 puan) tarafından
Eti de geçtim illaki dolabin ûzerinde kışlıklarda oluyor et de girince tereddûte girdim,
0 oy
tarafından
Hepsi birlikte sığmaz kuzum ya benim difriz var cankurtaran 
(162 puan) tarafından
Büyük baş hayvan kesiyoruz banada sığmaz gibi geliyor da ne yapcam bilmiyorum
tarafından
Taksitli vs alma durumun yokmu canım onlarda ucmustur şimdi bana sağolsun kayinbabam doğum günümde almıştı iyiki almış valla yoksa hayatta sigmazdi
(162 puan) tarafından
Çok uçmuş fiyatlar canım ya bilemiyorum taksitli alabilir miyim gidip konuşmam lazim
0 oy
(8,161 puan) tarafından
Ben hep kendimin dolabına koyuyorum buzluğa. İntizamlo bir şekilde yerleştirdikten sonra gayet düzenli oluyor başka şeyler sığıyor hatta
tarafından
Aynen ben düzleştiriyom poşetledikten sonra o zaman daha rahat sıgıyor
(8,161 puan) tarafından
Kesinlikle ben de hep öyle koyuyorum. Hatta kemikleri de kaynatıp öyle koymak daha iyi olur sanki. Onu da bu sene kesersek öyle ayarlamayı düşünüyorum
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Vlla canım normal kemiksiz etleri kiymalari düzeliyip sıra sıra koyuyorum kemiklileri kemik suyu yapıyorum öyle koyuyorum üzerindeki etleri de kavurma gibi kullaniyorum
0 oy
tarafından
Benm ki sığıyor 
0 oy
tarafından
Çekmeceli olsa sigardi ama öbür türlü zor 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Kemiksiz olursa güzel guzel paketlerseniz sığar 
(162 puan) tarafından
Kemikleri o zaman sıyırmak lazim
(2,525 puan) tarafından
Aynen canım sığar annem de difrize yokken öyle yapiyorduk
(162 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
tarafından
Benimki gayet guzel sığıyor etlerim bizde büyük hayvan kesiriz etlerimi buzdolabı poşetlerine yiyecemiz kadar katıyorum sonra da buzlukta olan raflari falan ne varsa çıkarıyorum üst üste yerlestiriyorum gayet güzel sığıyor
0 oy
tarafından
Kalmadı ne demek size ait etimi yiyiyorlar ? 
(162 puan) tarafından
Kalmadı dedi bilmiyorum yediysede helal olsun ama benim sinirimi bozan ondan önceki senede iki ûc kez gördüm daha yok bende seviniyorum ki etim var ben et yemiyorum kıyma cektirirdim diyodum kendimce
tarafından
Tamamda sonuçta sana ait olan bir et
(162 puan) tarafından
Ne diyim et benim desem o zaman niye bıraktın der en iyisi bu sene ne yapıp edip eti kendi dolabına koymam
tarafından
Kesinlikle kendi dolabına koy
(162 puan) tarafından
Sığdırmaya caliscam
0 oy
tarafından
Ben sıgdırıyorum 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Dolap aldır canım kaynanan ete çökmüş anlaşılan
(162 puan) tarafından
Bu sene kokuyo diye istemedim hamileydim kusuyordum  mevlût yaptircam bebeğime dolmanin dibine koymaya kemik var mı dedi görümcem ondan aklıma geldi benimde  ne diyebilirim ki koymasaydin der çıkar kenara bu sene ne yapıp edip buzluğa sığdırmaya caliscam sözde ûc senedir evliyim eşim annesine bulaşık makinesi aldı ûc senedir bize dondurucu alacak biz evlenmeden arabamız vardi eşimle sevgiliyken eşim bu araba senin diyodu o arabayı da sattirdilar evin borcuna o günden beri eşime arabada alacaklar öyle avutuyoz kendimizi çocuk avutur gibi
(7,827 puan) tarafından
Sn be yap ne et dolap aldır ve eşine evli olduğunuzu anlt annesine elbet alsn ama öncelik kendi evi
(162 puan) tarafından
Evim küçük koycak yer yok diye bekledim iki kişiydik şimdi bebekde olunca illaki gelen giden daha da çok olcak bir şekilde aldırmam lazim
(7,827 puan) tarafından
İlla koyacak yer vardır aldır borç harç sn harcatmasan o para harcıcak yer buluyo belli
(162 puan) tarafından
Çabalayim bakalım
0 oy
(18,448 puan) tarafından
Dondurucu kurtarıcı ya içine her şeyimi koyuyorum 
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Benim hep buz dolabının dondurucusuna koyuyorum saklama kabı bile koyuyorum sigiyo ama ben hiç kemik parça et koymam etin hepsini çektiriyorum üst üste dizdimmi yer oluyo 
(162 puan) tarafından
Çoğunluğu kıyma yaptiriyom bende et yemedigim icin
(2,896 puan) tarafından
Anladım canım  dondurucu olmayınca mecbur sigdiracaksin benimde döndürücü yok bı ara düşündüm alayım geri döndüm ev benim değil öylece bıraktım
(162 puan) tarafından
Aynen bizde kiradayiz hem koyacak yer yok hemde çok pahalı herşey şuan
(2,896 puan) tarafından
Cook Rabbim yardımcımız olsun canım
0 oy
(53,810 puan) tarafından
eti kavurma yap kavanozla kemik falan sigmaz komple bosaltman lazim buzlugu bir kismini alir kayinvalidende bi tuhaf 
0 oy
(11,423 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla herkes hayvanı kendine kesiyo dolabına atiyo yanlış anlama linclemiyorum ztn dagitiliyordur diye düşünüyorum ama dagitilsa o kdr çok kalır mı buzluğa sığmayacak kdr anlamadım valla sadece mrk ettim nasıl iş diye :)
(162 puan) tarafından
Büyük baş kesiyoruz dağıtıyorum evime de birakiyorum çoğunlukla kiymat yaptırıyorum kiymada dağıtıyorum birde illa ki buzlugumda kişlikda oluyor ondan tereddüt ettim sadece et olsa eti koysam kışın ne yiycem
(11,423 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(9,883 puan) tarafından
dolabın buzluguna koyom yoksa hemen gıdıyolar zıyan oluyolar yapcak bısey yok ama her eve derın dondurucu lazım
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Ben 12 senelik evliyim memleketten  tereyağ peynir getiririm ayrıca sebze de koyarım bide kurbanda çok şükür keseriz ne bileyim nasil olduysa hiç sığmamazlik olmadı şimdiye kadar
(162 puan) tarafından
Kaç litrelik dolap
(3,265 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok büyük değil lt bilmiyorum ama küçük de değil benzerine baktım da 507lt diyor
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Benm sigiyor zaten dagitiyoruz 1 but anca kaliyor.istifler koyarim mis gibi.en son sut posetim artmisti ona koydum valla tek yemeklik super oldu
0 oy
tarafından
Benim de dondurcum yok zor oluyor vallahi köyden fasulye biber domates vişne falan geliyor sığmıyor buzluğa 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 110 göst.
24 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde incitanem (8,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 158 göst.
7 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzecsknn (1,615 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 331 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,883 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 109 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,881 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,384 soru

24,043,805 cevap

329,266 kullanıcı

...