0 oy
353 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
Ya faranjit olmuşum geçmiyor ya iki hafta oldu delircem artık gece gunduz uyuyamiom elma kabuğu tarçın zencefil bal herşey denedim ya bu bende kalıcı mı kaldı ya .sigara çok içen insalar öksürür ya öle oldum iki kutu antibiyotik iki kutu öksürük şurubu ne bela biaeymis faranjit artık bebeğim öksürmemden uyuyamio

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayva yaprağı kaynayıp iç bence çok etkili 
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Kestane balı+zencefil. Bana da dua:) 
(115 puan) tarafından
Kestane balını aktardan mi bulabilirim
(3,485 puan) tarafından
Link bu uygulamada görünmüyor galiba. Dolap uygulamasında @ballisa diye ara, ordan kaliteli alırsın, bende çok çektim, şimdi geçti çok şükür.
(3,485 puan) tarafından
Aktarda sanmam. Dur link atıyım.

dolap'ta ne bulduğuma bir bak! https://link.dolap.com/dkOER
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Hava makinesi var mı evde? Benim hava verince geçmişti anca
(115 puan) tarafından
Var ama ilac olarak ne koycam bilmiom
(2,111 puan) tarafından
Bir ilaç bir de normal hava var. Kızımı uyutuyorum uyuyunca bakar yazarım isimlerini.
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Öksürük şurubunu kes önce onlar daha kotu yapıyor sonra da Bala azcik karbonat at sabahları ye pekmez tüket bol bol keçi boynuzu pekmezi birde çocuklara yapiyoz ya sarımsaklı zeytinyağı baya etkili
(115 puan) tarafından
Bende öksürük şurubundandie dedim kestim dört gün yine aynı ama karbonat denicem yakar mi
(4,583 puan) tarafından
Çok koymucan canım bı tatlı kasigina çay kaşığının ucuyla azıcık boğazı yumusatiyor balgam varsa söküyor ama yakıyor birazcik
0 oy
(15,018 puan) tarafından
Ben de öyleyim prednol iğne 4.yü oldum anca kesildi
(115 puan) tarafından
İğne verse keserdi belki iki kutu antibiyotik bitti ya etkilemio
(15,018 puan) tarafından
Bu bronşları açıyor kızım ve eşim de böyle oldu iğne ile kesildi dr a git bi sor canım bunu benve
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Bende korona aşısı olduktan sonra öksürmeye başladım 5 aydır öksürüğüm kesilmedi hava ilacı alıyorum oda biraz rahatlatıyor etkisi geçince yine aynı bende ne yapacağımı şaşırdım artık 
0 oy
tarafından
Bisolnatur diye bir şurup var onu al canım zaten bitkisel 
0 oy
(218 puan) tarafından
Prospan şurup denedin mi 
(115 puan) tarafından
Kızımın var ama büyükler.icin etkili mi
(218 puan) tarafından
Alerjik astım demişti doktor geçmeyen bi öksürüğüm vardı bikaç yıl önce o kadar çok öksğrğyrpdum ki balgam kusuyordum avuç avuç doktor onu yazdı bi defa içtiç hemen faydasını gördüm bitene kadar kullanmıştım
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Karabiberle bali karistir tatli kasigiyla 3.ye kesin kesiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
24 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde uykusuz anne (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
+1 oy
4 cevap 143 göst.
19 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra2551 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
25 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiae (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,950 cevap

330,420 kullanıcı

...