0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ogluma kelime sayi harf renk ogretmeye calisyorum ama o hic beni takmiyor dinlemiyor napmaliyim siz nasil oğretiniz benimki yerinde durmuyir dursada  beni takmiyor napiyim ya tavsiyeniz varmi yada sunu boyle yap dediginiz  22 aylik bieeyler ogretmek istiyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
(2,781 puan) tarafından

Aynı biz :D Oğlum da 22 aylık 

tarafından
Valla cnm bisey ogreticem hemen kacjyor  tutabilene ask olsun
(2,781 puan) tarafından
Bizde de aynı canım oturmuyor ki birşey öğretmeye çalışsam :)
-Reklam-
+1 oy
(15,011 puan) tarafından
Şarkı söyleyerek kitap ve nesnelerle sürekli aaa bak kırmızı kırmızı araba vs 
tarafından
Yapiyorum cnm
+1 oy
(1,662 puan) tarafından
Parmak şarkılarıyla felan mesela kırmızı kalem  neredesin burdayım felan diye öyle öyle öğrendi 
tarafından
Evet bende soyluyorum umarim bizimkisi soyler
(1,662 puan) tarafından
Zamanla bir bakmışsın söylüyor öyle hemen söylemez canım ama aklına kazır 1 ay sonra bakarsın ki söylüyor sen çok öğrensin baskısına girme rahat ol ister istemez öğreniyolar
+1 oy
(25,178 puan) tarafından
22 aylık çocuga harf öğretilmez canım harfleri okulda öğrenmesi gerekli, şuan okullarda harf diye değil ses çalışması olarak öğretiliyor ve ailenin yanlış öğretmesi sonucu okulda çocuklar zorluk çekiyor. Harf olayını okula bırakın. Onun dışında renkleri sayıları ben zorlamıyorum oyun içinde veya kartlarını kullanarak arada bir tekrar yaptırıyorum. Akademik bilgileri zaten öğrenecek önemli olanın manevi bilgiler oldugunu düşünüyorum 
tarafından
Haklisin cnm
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Sen sürekli şarkı söyler gibi sayıları say alfabeyi say zamanla o da söyler
tarafından
Insallah cnm
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Bizimki çocuk şarkılarından öğrendi eğlenceli olunca ilgilerini cekiyo
tarafından
Bende sarkilardan yola cikim o halde sagol
(4,583 puan) tarafından
Öyle yap canım sende sağol
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Biz baya erken kitap bakmaya basladik hep sorardi her seyi ne oldugunu rengini solerdim 1 5yasinda gostrydu simdi artim blyo 2 5 yasinda isimlerni soluyo:)bence kitap cok faydali ne soylersen hafizaya aliyor belki bin kere sorardi ayni seyi konusmaya baslayinca deniz atini bile soyledi sasirmistim:)
tarafından
Maşallah kuzuciga darisi bizim basimiza insallah
0 oy
tarafından
Şarkılar laaaa canım   sürekli sen ne yi tekrar edersen onu öğrenir   ne kader  çok tekrar o kadar çabuk kolaay. Öğrenir. Bi de.   Ders modunda değil oyun oynuyo gibi...  Mesela. Mor bir legoooo    sarı  iki legooooo      top u attığında. Mesela. Yeşil tou bana at. Kırmızı arabayı bana ver gibi cümleler le. Öğrenir 
tarafından
Ha anladim cnm sagol deneyim ozmn
0 oy
tarafından
Benimde 22 aylık LEGO takarken renkleri söylüyorum merdiven çıkarken sayıyoruz 
tarafından
Bende bunlari yapiyorumda oglum hoc takmiyor beni
tarafından
Beyni kaydeder sen devam et canım
tarafından
Tamam cnm sagol
0 oy
tarafından
İlgilenmiyor deme sen say yolda yürürken arabaları sayıyoruz mesela yada sarı araba aa beyaz araba geçti diye diye yürüyoruz beyinlerine inan kaydediyorlar. Benim oğlan da bakmazdi hiç ben kendi kendime söylerim sanirdim bir anda çocuk sarı pembe turuncu kırmızı hepsini kendisi söyledi 
tarafından
Masllah cnm darisi bizim basimiza insallah cnm
0 oy
(53,862 puan) tarafından
bazi cocuk odaklanmiyo canim kizimda 22 aylik öğrenmişti balkonda suda mandallarla oynuyodu pembeleri topla mavileri topla suya at derken ogrenmisti 
tarafından
Aaa cnm guzel fikir bende deniyecegim hava guzel olsursa tapi
(53,862 puan) tarafından
bide halkalar var ya diziliyo onlarlada pekistirdi once kirmizi turuncu falan derken illa su oynamaniza gerek yok dök mandali ortaya oyle ayirin
0 oy
(1,517 puan) tarafından
22 ay küçük daha zaten öğrenmesi şart değil şuan ama aşinalık olsun kavrasın diyorsan oyunlarınızın içerisine günlük konuşmalarınızın içerisine sayıları renkleri katıp özellikle belirterek farkındalık oluşturabilirsin
tarafından
Evet cnm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 755 göst.
5 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.
+1 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
1 cevap 32 göst.