+1 oy
305 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (218 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Az önce pandispanyam çöktü diye post açmıştım

Yine yaptım yine önce kabardı sonra çöktü, anladım ki bne salaklık yapmamışım bu da çöktüğünde göre. Ama ben bu tarifi uzun zamandır yapmamam rağmen defalarca yaptım hiç böyle olmamıştı, fırın aynı tarif aynı ben nerde yanlış yaptım biri bana söylesin? Fırını önceden ısıttı ondan mı oldu derecesi 180 ondan mı oldu valla 22 günlük bebeğim var o uyurken yapıvereyim dedim ikidir zoruma gitti yeminle :D bu ne böyle ya alın ben de dertlendim bugün 

8 Cevaplar

0 oy
(6,848 puan) tarafından
Atma onları ufala kakao sos ceviz findik parçaları at tereyağ ffelan koy  hindistan cevizi ile toplardan yap:)
(218 puan) tarafından
3 katlı pasta yaptım ortaya çöken kısmı parça parça koydum artık sinirlerim bozuldu daha fazla uğraşmak istemedim :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıvamı tutmamistir birde derecesi iyi onda sıkıntı yok hatta daha kısık bile olur ben sürekli yapiyorum
(218 puan) tarafından
Belki de 170de falan yapıyordum önce hatırlamıyorum hiç ya
0 oy
(294 puan) tarafından
Kullandığın yumurtadan tut kabartma tozuna ununa kadar hepsi çok önemli yumurta oda sıcaklığında mıydı içine süt kattıysan sütün ısısı suyu ısısı fırının ısısı etkiliyor
(218 puan) tarafından
Hepsine dikkat ettim kardeşim bence kafam çocukta kalıyor bişeyi yanlış yapıyorum ama neyi :D
0 oy
tarafından
çevirebiliyorsan 2 pandispanyayla porsiyonluk pastalar yap :) bütün olması şart mı?
(218 puan) tarafından
Valla 3 katlı yaptım ortaya çöken kısmı parça parça koydum napim ama sonuç olarak dümdüz güzel görünümlü bi pasta oldu inşallah tadı da güzel olur :D
0 oy
tarafından
Unu farklı olabilir ondan kaynaklanabilir yada yumurta az gelmiştir 
(218 puan) tarafından
Defalarca yaptığım tarif ne bilim :(
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Unu az geldiği için çökme olabiliyor 
(218 puan) tarafından
Ya defalarca yaptığım tarif :(
0 oy
(849 puan) tarafından
Fırının kapağını açıp kapatmıyorsunuz pişerken kek di mi?unu az geliyor muhtemelen.. 
(218 puan) tarafından
Asla açmam kek yaparken
0 oy
tarafından
Doğrusu o zaten önce kabarır bayaa sonra çöker
(218 puan) tarafından
Yok ya foto ekliyim ortası çöktü bildiğin :D
tarafından
Aa :D ölçü fazla gelmiş olabilir mi
(218 puan) tarafından
Nefis yemek tariflerinin 4 +4+4 pandispanya tarifi valla daha önce de 6 7 defa yaş pasta yaptım bu tarifle :D bu defa keki de pamuk gibi olmadı böyle çoktü ben anlamadım ilk defa başıma geliyor :D
tarafından
Hahah nazara geldi hwralde kız yarın dene bugun olmuyor demek ki :D
(218 puan) tarafından
Yok valla hevesim kaçtı artık yapmam yarın sinirimi hepsini yiyerek çıkarcam inşallah güzel olmuştur :D

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 65 göst.
11 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Leblebi (6,538 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 150 göst.
17 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya3535 (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 190 göst.
16 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,398 soru

24,015,581 cevap

327,992 kullanıcı

...