0 oy
732 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
ablam koyden gelmisti yanina gitmek icin dun annemlere gittim ablam geldigi gibi diger kardeslerime soruyor benim elbisem mi guzel onunkimi benim cantam mi guzel onunkimi benim yemeklerim mi guzel onunkimi daha neler neler valla bıktım artik yaaa niye surekli kendisiyle beni bir tutuyor anlamiyorum

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bence asla bir araya gelmeyin sen ve o ayrisiniz sonuçta niye kendisiyle seni bir tutuyor. Pou pohlanmak istiyordur hep o denilmesini istiyordur hem o olsa ne olcak ki yapmasın öyle yaaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olsun desin ne olacak sende en güzel şeyler sende harikasın de geç
tarafından
Bu beni rahatsiz ediyoo ablam niye kendini benimle bir tutuyor diger ablalarima demiyor sadece benimle kiyasliyor kendini
tarafından
Demekki içlerinden aslında senin giyimini tarzını sende olan şeyleri beğeniyor dile getiremiyor koskoca insanız çok saçma ama var böyleler de boşver canım övgü bekliyor millet ona evet seninki daha güzel dese ne olur demese ne olur ama demek ki o bundan hoşlanıyor bırak egosunu tatmin etsin ona en güzel cevap susmaktır umursamış gibi yapma bu sefer daha da abartır kendi haline bırak
0 oy
tarafından
Pooh pohhlanmak istiyor aaa evet seninki daha güzel desinler diye bekliyor :D salakça 
tarafından
Aynen valla ablamin boyle yapmasi hic hosuma gitmiyor
0 oy
tarafından
Seni her anlamda beğeniyor ve özeniyor demek ki kötü niyeti yoktur kız tavsiyede bulunabilirsin bak
tarafından
Ya hayir sadece bana oyle yapmasi zoruma gidiyor. Diger ablalarima oyle yapmiyor sadece bana yapiyo digerlerine yapsayfi takmazdim bana has olmasi his hos degil
tarafından
İşte seni ya beğeniyor ya da kıskanıyor kötü niyetli olsa eleştirir farklı davranışlar sergiler sen biraz hassas algılamışsın bu konuyu
0 oy
tarafından
Bence açık açık yüzüne söyle. Bu yarış niye de. Cook gereksiz
tarafından
Soyluyorum ama yine yapiyo
0 oy
tarafından
Birçok sebebi olabilir. Mesela senin hayatın daha mı iyi bir durumda? Ailenin pohpohlanan bireyi sen misin? Daha başarılı veya övgü alan bir karakter misin? Ablan bunları yaşamak istiyor olabilir. Ama şunu söyleyebilirsin abla sürekli bu şekilde davranman yarışıyormuşuz gibi hissettiriyor bana ama sen benim bu hayatta yarışacağım en son insansın. Senin sahip olduğun herşey; mal, mülk  başarı, övgü beni mutlu eder. Asla yarıştırmam çünkü kardeşlik böyle olmasını gerektirir de.
tarafından
Maddi durumumuz dusuk fakat giyimime cok onem veren biriyim ailem beni begeniyor aldigim butun elbiseleri begeniyorlar bizimkiler ondan dolayi galiba
0 oy
(906 puan) tarafından
Sorun yapma ya birak karsilastirsin bunda uzulecek bir durum yok, belliki cevrenden ve ailenden giyim ve yemek konusunda takdir topluyorsun, onunda kendisini gormek yada begenilmek istemesi normal konu sen degilsin kendisi.
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Haklısın ama en güzeli abla senin herşeyin çok güzel sen çok zevklisin de geç.. Ablalar kıskanabiliyor kardeşlerini..bende de var bir tane ama biz senelerdir küsüz. Konuşmamak daha iyi bizim için. 
0 oy
tarafından
Bence ablan seni kıskanıyor 
0 oy
tarafından
Seninki diyin geçin 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 493 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde linaaras (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 431 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1111 (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 391 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 501 göst.
24 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,734 soru

24,173,484 cevap

335,986 kullanıcı

...