0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Oğlumun doğum günü ne 2 hafta var yarın süs malzemeleri almaya gideceğim eşim 250 tl verdi zar zor bendede 100 tl var 350 yapar bu bütçeye neler alabilirim acaba ilk doğum günü güzel olsun istiyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
evde bir pasta yapip mum diksen bile ytr bazi seyler icin kndimizi gereksiz zorlamamiza gerek yok inan :)
tarafından
Ayy nasılda demogoyi yapıyorsun. Ben kimseye mevlid okutmasın demedim. Herkesin fikrine saygı duyun diyorum . Ayrıca parayla imanın kimde olduğu belli olmaz bu kadar net konuşma bence bir müslüman sen değilsin.
(415 puan) tarafından
Lan neyine saygi duycam bunun.gunaha sokmayin insani saygi saygi diye diye muslumanliktan cikiyoruz bunuda normallestiriyoruz..hadi kardesim git isine kalbini kirmak istemiyorum
tarafından
Herşeye maydanoz olmamayı öğreneceksiniz. Sana kaldı Müs. öğretmek, offf bıktık yaaaa . Sözde müslüman olup sonra her haltı başta da kul hakkını yersiniz lafa gelince elhamdülillah muslamaniz yav he heee. Sen git asıl ,işinize gelmeyince saldırmaya yer aramayın .
tarafından
Ben abartılı bir doğum günü yapmıycam uygun bütçeyle bir doğum günü planım var kur-an okutmak istedim olmadı doğduğunda şimdide bu bütçenin kuran okutmaya yeteceğini sanmıyorum daha sonra okutacağım inşallah sen niye bu kadar emrivaki bir yorum yaptın bu cuma günü arkadaşlarla birbirine girmişsin buda bir müslümana yakışmıyor gerçekten yorum yaparken biraz kelimelerinizi seçerek yapın kalp kırınca elinize birşey geçmiyor
tarafından
Yorumun için sağ ol canım kur-an okutmayı ilk doğduğunda heves etmiştim olmadı şimdi uygun bir bütçeyle doğum günü yapmayı düşünüyorum kuran okutmaya şuan bütçe yetmez ki daha sonra okutacağım inşallah Allahın izniyle bu cuma günü birbirinize girmişsiniz üzüldüm gerçekten benim yüzümden sanada kırıcı yorumlar yapmış kusura bakma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Balon alabilirsin toplu satan yerler var daha uyguna gelir

İşıltılı süslerden alabilirsin mum olabilir
tarafından
Kaç balon alsam sence şekilli yapmak istiyorum
tarafından
En az 150 al o zmn altin sarisi ve beyaz guzel olur yada yeşil
tarafından
Mavi beyaz düşündüm ama çocuğumun ve benim elbisem mavi diye sence olmazmı mavi
tarafından
Olur guzel olur
0 oy
(997 puan) tarafından
Çarşıya inme çarşıda dükkanlarda dahha pahalı en azndn bizim burda öyle Trendyol da konsep balonlar var onlara bakabilirsin yorumlarını oku iyi yorm olanı i alabilirsn daha uyguna gelr
0 oy
(6,048 puan) tarafından
KBK market var bak oraya set halinde süsler var daha uygun konseptli öyle al tek tek alırsan pahalıya patlat
tarafından
Baktım canım çok güzel sağ ol ama güvenilirmi acaba sen sipariş verdin mi ordan
(6,048 puan) tarafından
Ben vermedim ama güvenilir. Sosyal medya profu oldum artık dolandırıcı olsa bilirim. Aynı şekilde trendyoldDa takımlar var kafam rahat olsun diyorsan
0 oy
tarafından
Anladığım kadarıyla maddiyat olarak sıkıntıdasin canım rabbim birine bin versin. Ama inan o süsler olmadan da doğum günü oluyor. Bak oğlum için öyle bir parti hazırladım ki ilk doğum günü diye. O gün 40 dere ateşle yandı oğlum geceyi hastanelerde geçirdik. Süsler pastalar hediyeler odanın ortasında yığıldı kaldı. 

Eylülde 2 yaşına girecek ne süs ne birşey aslaaaa düşünmüyorum asla. Önemli olan sağlıklı bir şekilde yan yana olmak. Ne bütçeni zorla ne kendi canını sık. Al güzel bir pasta Esin sen bebeğin , sarılın öpün şükür edin. İşte bu kadar 
tarafından
Aradığım yorum.
Abartılı olan hiç bir şeyi sevmiyorum. Sade ve içten olsun benim için. Görümcem her sene çocuklarına doğum günü yapar çocuklar bir fotoğrafı bile huzurlu çektirmezler. Boşa emek boşa çaba. Al pastanı iyi ki doğdun de olsun bitsin.
tarafından
Evet biraz sıkıntıdayız canım sağ ol eşim paranın çocuğu ailesinin borçlarını ödüyor keseler bir malesef bende çocuğum doğduğunda kuran okutmak istedim kaynanam yok borçlar var dedi şimdi doğum günü geliyor bunların borçları yüzünden hep birşeyleri kısmak zorunda kalıyorum ama doğum günü yapmayı düşünüyorum  artık bu bütçeye ne alırsam
0 oy
tarafından
Helyum balon alabilirsin 1 yaş sayısı masa süsü alabilirsin 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Sana saygı duyuyorum anı kalsın istiyorsun ama 1 yasında bebege degil bu dogum günğ buyukleri eglendırmek yedirmek içirmek..... Su maddi zor zamanlarda bu gereksiz geliyor bana
(415 puan) tarafından
Kesinlikle git bebeginin ihtiyacini al o paraya
0 oy
tarafından
Ben süs felan almadm kuzu seneye yapcam inş kızm 2 yaşınfa olucak seneye . Trendyolda parti malzemeleri yaz oradan bak canm uyguna çok var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
5 cevap 247 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ht (2,675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,034 soru

24,067,020 cevap

330,423 kullanıcı