0 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 yasinda oglum var hicbi kutmalasini mevludunu yapamadim vrusten dolayi şimdide allah izin verirse sünnet olacak bende büyük bi mevlüd yapayim evde diyorum en az 30 kişilik yakin akrabalarla

Cok ugrastirirmi beni hamileyim bide

12 Cevaplar

0 oy
(9,939 puan) tarafından
doğum mevlutu yaptım 4 aylık gecen ay yaptım ben
tarafından
Zor oluyomu
(9,939 puan) tarafından
zor oluyo tabı ama cok özendım yaptım bı yandan guzel butun sevdığın ınsanlar senın ıcın uğrasıyo yardım edıyo hepsı sagolsun yardım etı
-Reklam-
0 oy
(3,815 puan) tarafından
Tavuk pilav ayran tulumba dağıt bütçen varsa 
tarafından
Evde 5 paket kadar kiymam var eşim pide yaptralim dedi
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Valla hamilesin bide 30 kişi de az değil hem yorulursun hem virüs var Allah korusun . Gene de gözüm yiyor diosan yap ben bile 3.5 yaşında oğlum var ona yaptım onzaman virüs yoktu ama şimdi 3.5 aylik oğlum var hiç gözüm yemio
(1,453 puan) tarafından
Tabiki kolay değil yardım edecek biri varsa yap o zaman  canım
tarafından
Peknyardim edenim yok benim
(1,453 puan) tarafından
Annem dedin ya ondan dedim canım
tarafından
Sadece o günlük eder getir gotur falan yapar sonra oda gider
(1,453 puan) tarafından
Ay o zaman zor canım ya
0 oy
tarafından
Ben 6 aylıkken yaptıedım 20 kısıydık heralde pide dagıtıldı ıkramlık vs de yapmıstık guzel oldu baya 
tarafından
Bende bi kez olsun tam olsun istyorum
0 oy
(611 puan) tarafından
Pandemi kuzusu benim ki ama kız :)) yapmadım canım hicbirseyo riske girmedim. Temizlikti ikramliklar gelen giden yorabilir seni Allah kabul etsin 
tarafından
1 hafta omceden baslarim yavas yavas yaparm
(611 puan) tarafından
Yavaş yavaş yaparsin Allah kolaylık versin
tarafından
Amin kuzum
0 oy
(995 puan) tarafından
Korana çıkmadan tam iki ay önce yaptım yani 2019 ocak ayında pandemi dönemi değildi ama destekçin yok ise çok uğraştiran bir şey evini dip köşe temizlemen misafirler için sandalye falan ayarlaman yer ayarlaman falan lazım biz pide ayran dağıttık bir de çay demledik gelenlere baya kalabalikti annemler olmasa üstesinden gelemezdim ben hiç bir şey yapmadım bebeğimle ilgilendim 
tarafından
Gorumcemler afedersin kcini kaldirmaz

Ama yengemle annem yardim ederler bulasga falan
(995 puan) tarafından
O zaman yapabilirsin hem evinin huzuru hem çocuğunun sağlığı için iyi olur evde kuran okunması hamileliğin ileriyse doğumdan sonra da yapabilirsin iki çocuğun niyetine
tarafından
Yook daha 2 aylik gebeyim yapana kadar 3 aylik olurum
(995 puan) tarafından
Hee o zaman yap canım kendini yormadan zorlamadan rahatça yapabilirsin
0 oy
tarafından
ben tr de degilim. burda kimse yok.ilk kizimin mevludubu akikasini hep tr de 1 yilina basmadsn yapmistim. yazin tatile gelcem insallah kucugunde orda yapxam herseyini
tarafından
Allah kabul etsin
0 oy
tarafından
Ben yapamadım h birinde yaş günü bile yapmadım 23 aylık bu senede açık havada bi kaç aileyle doğum günü yapıcaz hamilesin hâlâ virüs bitmiş değil bence kalabalığa girmemelisin seneye yap gitsin ikisini beraber 
tarafından
Canm valla hep vrusten erteledim durdum
tarafından
Valla sen bilirsin canım ama ben olsam hâlâ yapmazdım benimde kaldı ama yapacak bişeyim yok ne yapalım nasip değilmiş diğer bebeğin olduğunda ikisini aradan çıkart derim ben olsam senin yerinde öyle yapardım kendinide çocuklarınıda tehlikeye atma
0 oy
(597 puan) tarafından
Büyük oğluma çok güzel mevlüt yaptık pandemi yoktu.bebeğe yapamadım içimde kaldı.bu yaz ikisine de sünnet mevlüdü yapicaz inşallah bende özeniyorum çok yapmasam içim rahat etmez
0 oy
tarafından
Yap canım ne olacak 
0 oy
(652 puan) tarafından
Benimde 2 yaşında ama anlayacak yaşa gelsin öyle yapıcam ben. Yine mevlid düşünüyorum ama büyük güzel bir mevlid vericez ama oğlumda anlasın istiyorum
0 oy
tarafından
40 i çıktıktan sonra yaptım 100 kişi falan vardı epey bir yorucuydu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
24 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekyusuf (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 566 göst.
23 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,414 soru

24,110,837 cevap