0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (411 puan) tarafından
17 yıllık evliyim 1 oğlum var 16 yaşında eşimle anlaşamıyoruz ondan habersiz doğum kontrol hapı kullanıyorum ve eşim tutturdu çocuk istiyorum diye bende istemiyorum olmuyor diye geçiştir yorum eşimi ben bida çocuk doğurmak istemiyorum böyle adama ne evine bakiyo ne çocuğuna bişey dediğim zaman acmi kaliyosuniz diyo herşey aç kalmakla olmuyo bayram geceli daha bir gün oldu çocuğuna bayramlik almadı bile bumu babalik yani birinci çocuğuna doğru düzgün bakmadiki şimdi ikinciyi istiyor ne yapsam vazgeçer acaba

6 Cevaplar

0 oy
(1,379 puan) tarafından
Canım sen doğruları yazmışsın bnde öyle yazacaktım. İlkine babalık yapmıyorsa hiç 2. Çocuğu yapma o bebeğinde günahına girmeyin. Yine maşallah oğlun büyümüş . Doğum kontrol haplarina devam et bence . Eğer iyi bi baba olacağına inanıyorsan gerisini sen bilirsin canım . Hakkında hayırlısı
(411 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum bende oyuzden istemiyorum zaten birinci çocuğu hep kendi ailem büyüttü baktı zaten bide şiddette var oyuzden hiç istemiyorum canım ya çocuk olmazsa ne dicem işte eşime niye olmuyo filan diye
(1,379 puan) tarafından
Ayy canım yaa şiddet de mi gördün çok üzüldüm. Asla yapma o zaman 2. Çocuğu.  araya çok uzun yıllar  girdiği için olmuyor felan dersin
(411 puan) tarafından
Oo hemde defalarca hem ben hem çocuğum doktora git diyo öyle dediğim zaman
(1,379 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım.  Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
(411 puan) tarafından
Aminn aminn inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Bence eşinle bi daha konuş beni ikna etmen lazim her konuda da istedigin gibi biri olursa öyle karar verirsin
(411 puan) tarafından
Şiddete var ama sınırlı bir yapıya sahip hiç komusmaya gelmiyo direk vuruyor
(3,952 puan) tarafından
Neden bosanmayi dusunmedn peki
(411 puan) tarafından
Çocuğum gelmiyo ki benimle gelse zaten hemen bosanicam
(3,952 puan) tarafından
Hmm  Allah'm kolaylik versin canım
(411 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
(804 puan) tarafından
Çocuk yapma bu adama haplarina devam et kocan niye olmuyor derse deki ne bilim nasip kısmet yaş ilerledi belki ondandır falan de 
(411 puan) tarafından
İnanmazki öyle şeylere kuzenlerimin de hep tek çocuğu var kendi tarafından da var tek çocuklari olan bende onları söylüyorum onların niye olmuyo ozman diye küfür ediyo
0 oy
tarafından
Devam et böyle 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Hapa devam et doktora gittim bi sorun yok normal yollarla çocuğunuz olur dedi de bi süre sonra unutur zaten canım
(411 puan) tarafından
Hiç unutmaz sürekli söylüyor zaten bu sıra daha fazla söylemeye basladi
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Aşağidaki yorumlarını okudum da gerçekten haklısın. Ve T

Bu kararlılığını taktir ettim elbette gizli kullanman doğru bişey değil ama madem öyle bir kişi eşin,  hem sen hem çocuklar yıpranır. 
(411 puan) tarafından
Kesinlikle haklıyım bir çocuğun hayatı mahvoldu bir çocuğun hayatını daha mahvedemem
(5,123 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(411 puan) tarafından
Aminn canım inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,901 soru

24,161,396 cevap

335,395 kullanıcı

...