0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esim önceden idda oynuyordu ve parasının kiymetini hic bilmeyen br insan ben cok kizip gittim annemin evine babamin evine annem esimden hoslanmiyor bu yuzden 2 gun once ev tasidik annem ertesi gun gelip esylari yerlestirmeme yardm edicekti antalyadan dayim gelms diger dayimin evine gitmsler annemi aradm dedi cocuk uyuyor uyansn gelicm yengeni aradim kahvaltıya cagirdi sana geleceğimi soyledm tamam dedi kapatti dedi bende kimseye agzini egme bosver ikimiz hallderiz dedim nyse esimde gece calisiyor geldignde uyumustu uyandi dedi kmse gelmicekmi bende dedm annem gelick yengemler gelmiyr heralde dedim sonra dur anneni bi ariym dedi aradi dedi aleyna rahat durmuyor is yapiyor istersen sizin kmsuyuda cagir beraber yaparsiniz dedi annemde ben ona yapma demisim bekle demisim niye beklemiyr flan dedi kizdi nyse sonra annem geldi esimde uyuyordu dedi sana demedm mi is yapma bende dedm elmden geldiğnce yapiyorm cok fzla bisy yapmıyorum e garip niye öyle diyor dedi bende o kendimi zorlamami istemiyor dedim benim kafami bozmayin istemiyorsa kalksin yapsin dedi tabi esimde bunu duydu sonra daymlar aradi annem onlari almaya gitti esim bisey demedi annen niye oyle diyor flan diye sonra geldiler iste isleri yaptk bitirdik bugnde bebegm hiç hareket etmiyordu anneme soyledm dedi saglk ocagina gidelm bende esimi kaldirdim dedim saglk ocagina gidlm bebek hareket etmiyor neyse annem dayimlar geldi gittik bi sorn yok cok şükür dediler tabi esim orda niye buraya geldk direk hastaneye gitseydk burda bisey anlamazlar flan dedi annemin soyledigini blmiyordu neyse ciktk heo birlikte mezarliga flan gittk eve geldik annem mesj atti yarn bize gel ben yengenleri hamama goturucem dedi bende siz geln dedm yok dedi garip oldugnda gelmk istemiyorm biraz mesafe iyi olucak dedi bende oyle istiyrosan bisey diyemem dedm tavirlari zoruma gidiyor bende dayanamıyorum kirarm mirarm dedi sen git gel flan dedi bende peki dedim cocugu bana birak yarn dedm yok olmadi ben girmem hamama dedi bende sende gir huysuzlk yapr bırak bana donuste al dedm yine sen bilirsin dedm bana bdn bilirim sen kafa yorma dedi bende bana niye tavir yapiyosn dedm uzatma dedi bende tamam dedm tamam eşimin bu hal ve hareketlerini goruyor ama beni boyle arada birakmasi cok zoruma gitti ona da bisey demiyorum hakli evet zoruna gidiyor snucta esim sorumsuz bi insan ama bu sekilde beni de kirmasi cok uzdu beni siz olsaniz ne yapardniz kizlar uzun oldu hakkinizi helal edin ama cok bunaldm :( bu arada annem babam ayri 

6 Cevaplar

+1 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben hiç bişey anlamadım desem ayıp olurmu
(7,141 puan) tarafından
Valla bende anlamadim biri aydinlatsa iyi olcak
tarafından
Canım inan o kadar yorgunumki kendimi aciklayacak halim bile kalmadi keske biri icimi acsa baksa anlasa ve beni bu dertten kurtarsa inan şuan ölüp bu sorunlardan sıkıntılar dan kurtulmak istiyorum :(
-Reklam-
0 oy
(181 puan) tarafından
Canım sanki annen eşinden daha ters davranıyormuşbgibi birşey hissettirdi bende yani asıl sorun tabiki yaşadığın için sen daha iyi bilirsin ama annenden kaynaklanıyormuş gibi hissettim çünkü eşin annenin söylediklerini duymasına ragmeb ona Bi terbiyesizlik yapmamış e sağlık ocagı olayınıda bilmeyerek söylediyse ya annen fazla alıngan yada damadını sevmediği için her söylediğini yanlış anlıyor. Zor bir durum tabiki aile cok önemli hiçbirşey onların yerini tutamaz ama sende artık kendi aileni kurmuşsun ikisinide birbirine düşürmeden buna Bi çare bulmalısın 
tarafından
Tamam ben cocuguma bakarim bu sorun degil ama esimi birakip gidemiyorum evet sorumsuzluk yapiyor ama saygisizlikda yapmıyor ki kimseye bazi laflari var ama kesinlikle anneme yada babama değil vicdanim el vermiyor birakip gitmeye :(
(181 puan) tarafından
O zaman annenle orta yolu bulacaksın canım belliki yuvanıda bozmak istemiyorsun bencede böyle sebeplerden yuvanızı bozmayın eşinle annenle oturup sakince konusun görüşmek istemiyorlarsa yine görüşmesinler ama o senin cocugunun babası oda senin annen yani ikisi arasında bırakmasınlar Bi tercih yapmaya zorlamasınlar yani otur güzelce konuş ikisiylede
tarafından
Esimin hiç biseyden haberi yok annem bu sekilde olmasini istedi evet yuvami yikmak istemiyorum ama anneminde uzulmesini istemiyorum keske Ölsem kurtulsam :(
(181 puan) tarafından
Deme öyle seyler saçmalama ya sen ölünce çözülecek mi peki arkanda bıraktıkların ne olacak deme öyle canım Allahım hayırlı kapılar ac yol göster de Allah korusun öyle şeyleri düşünme
tarafından
Arkamda biraktiklarimin pek umrunda olmaz sanirim boyleyken umursamayip uzebiliyolarsa sorun olmaz onlar icin
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Cnm ahenkle eşini yan yana getir annenin de eşininse sevdiği şeyleri yap kırgınlıkları kalksın eşinle konuş annene soğuk davranmasın arayı sen bulacaksin
tarafından
Zaten esim her turlu islerine kosar hergun giderim anneme kesinlikle bisey demez ama sorumsuz işte parasını bilmez hep harcar uyaririm ama bir turlu düzenlmiyor annem de bunlari gordukce soguyor ondan :(
(2,558 puan) tarafından
Cnm aynı benim eşim le annemde oyle allah var evimde bir şey eksik etmez ama ne bi birikim ne bisey yok ama senin eşin saygisiz değil Benim ki çok saygısızlık yaptı anneme
tarafından
Yok yapmaz sadece bazi laflari bilmeden söyler ama anneme degil tabiki annem de kizar hemen laf söyler dolmuş ya ona karşı çünkü o yüzden :(
0 oy
tarafından
Bence eşin değil annen ters canım adam bişi yapmamış ki annen kendi kendine tribe girmiş benim anladığım bu 
tarafından
Annem de esimin hal ve hareketlerinden sorumsuzlugundan bu kadar ters yapiyor işte
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Bence annen haksiz esin yine dha iyi davranmis ters biri olsa annene karsi dha tera davranir. Annen esini sevmiyo ve cok belli ediyo bence annene herseyi anlatma derim. Biraz mesafeli ol o konuda yoksa esinlik bi sıkıntı yok
tarafından
İşte ben zamninda anlattim ve bu hale geldik smdide bi seyleri gordukce soguyor iyice annem esimden ben anlatmasam bile :(
(2,557 puan) tarafından
Yani keske anlatmasaydin. Anneni olaylara cok mudahil etme derim
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Yani valla eşin sorumsuzsa sana sorumsuz.. ayrıca annende pek ters yani.. hiç arada kalma görüşmesinde pek olsun bitsin sende kendini yipratmamiş olursun.. sonusta aynı evde yaşıyorsun eşinize ezdirme..esinde annene laf demesin.. kimse ile kimsenin tabiri caizse dedikodusunu yapmayınca mevzu olmuyor.. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 520 göst.
29 Kasım 2020 Diğer kategorisinde tugcevepars (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 315 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde 35yasannesi (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 936 göst.
0 oy
61 cevap 1,813 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu