0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (684 puan) tarafından
Kızlar eşimin çok sevdiği Bi arkadaşı var ailecek görüşüyoruz eşide iyi kız Bi problemim yok ama bayramda 3 gün boyunca berabrrdik çok abartıyorlar pikniğe gttik onlara gttk yemeğe gittik avm gittk onlar bze geldi kaldı derken kopamadk hepsi çok istekli bende istyorm ama herşeyn fazlası zarar evcilik mi oynuyoruz dedm eşime, arkadaşıyla olunca gırgır şamata çok mutlu ama emeğini ben çekiorm 3 çocuğumuz var düzenleri bozuluo olmuo günlerdir çok bunaldım çocuklarla ne kadar keyif alabilirsin ki ynede uyum sağladm yedk içtik güldk en son işte erkek erkeğe hamama gidelim yok dükkanda nargile içelm herşeye tamam dedm sıkıntı yok bugun avmde 3 çocukla beni bırakıp gittiler o kızında 1 çocuğu var bi sigara içip geliyoz dediler gttiler gelmediler 1 saate yakn bde kahve içmişler o sırada ben çok zorlandım bebekler ağladı oğlum otizmli zaten kaçıp druyo. Kızda kendi çocuğuna bakıo  gelnce ben sinirlendim dedm nye abartmadan yapamıyorsun birşeyi bıktım artk falan filan patladım milletn yanında kötü oldu ama doldum artık sürekli beklemekden yoruldum bizim 3 çocuğumuz var bi süre onlara göre yaşamamız gerekmiyor mu hayatı ben mi yanlış düşünüyorum vee hala dönüşte yolda dio ki bi düşünceniz var mi napalm dedm eve gdelm çocuklar uyucak onları evine bıraktık inerken buyurun geldn dediler eşm hemen gtcek dedm sağolun gdelm yani çocuk gbi saçma sapan evcilik oyunu oynuyoruz sonra da bana dio ki seninle birşey yapılmaz hep sorun çıkartıyorsun falan filan bıktım yoruldum m
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,156 göst.
18 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,492 soru

24,184,386 cevap

336,517 kullanıcı

...