0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından
1 kilo çilek alıyorum doğruyorum, yarım su bardağı ile şeker koyuyorum, onları rondodan geçiriyorum ilk sonra yoğurt ekliyorum çok yapacaksam biraz fazla koyuyorum, birazda bal ekliyorum 5 dk kadar çekiyorum hepsini, hem köpüklü oluyor hem sağlıklı yaptım çocuklar bardak bardak içiyor deneyebilirsiniz kızlar

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dolapta kac gun dayaniyor boyle cnm
(1,776 puan) tarafından
3,4 gün muhafaza ediyorum kuzum bişey olmuyor
tarafından
Cnm dolapda durunca sulu kismi uste koyu kismi alta inmiyor mu. Kotu gozukmuyormu.
(1,776 puan) tarafından
Hayır kuzum dibine çökmüyor, çok yaptım öyle, hiç çökme olmadı, hani zaten katı oluyor ya
tarafından
Cilek alip yapayim bende. Eline saglik cnm
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay denicem asko cok saol 
(1,776 puan) tarafından
Dene aşkım o kadar güzel oluyor ki, gidiyor geliyor eşimde içiyor
(22,057 puan) tarafından
:D muzlu olurmu asko cilek yok
(1,776 puan) tarafından
Olur beybim niye olmasın, ben karpuzluda denicem zamanı gelsinde ❤️
0 oy
tarafından

Benimki daha küçük olmasaydı bende yapardım çileklerim bahçede hep çıktı bile onları nasıl bitirecez diye düşünüyorum :D

(1,776 puan) tarafından
Oh yap yap koy kuzu, misafir gelsede verirsin
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Hem şeker hem bal çok fazla 
(1,776 puan) tarafından
Şimdiki çilekler ekşi ya kuzum ondan, isteğe göre az koyabilirsin, çilekte tatlıysa
0 oy
tarafından
askim beyaz sekerin girdigi birseye saglikli demem :) onun yerine sadece bal koy. afiyet olsun
(1,776 puan) tarafından
Denicem askm
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Şekeri biraz fazla değil mi ki. Sadece bal koysak faha iyi olur sanki. 
(1,776 puan) tarafından
İsteğe göre canım, çilek tatlı olursa bende az koyuyorum şekeri, ama ekşi olursa bu ölçüde yapıyorum
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Beyaz şeker yerine çekilmiş nöbet şekeri tavsiye ederim hem rafine değil daha sağlıklı hem çok hafif tadı var ben çok seviyorum. Biraz pahalı ama:/ Çilek de çok pahalı artık lüks tüketime gidiyor ya:( 
(1,776 puan) tarafından
Aa o şekeri bilmiyordum kuzum, aman reçel yapıyoruz kuzum çok fazla şeker gidiyor vs, yani şekerin olmadığı hiçbirşey kalmadı, bide çilekler ekşi hormonlu olduğu için aslında eşitleniyor
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Teşekkürler canım benim şifa olsun :)
(1,776 puan) tarafından
Amin kuzum, bazıları demiş şeker çok falan, ama 1 kilo çilekten bahsediyoruz, reçel yaparken bile daha fazla şeker oranı oluyor, bide çoğu çilek mevsimi gelsede ekşi bence orantılanıyor
(2,568 puan) tarafından
Evet canım. Evet çoğu zarar şekerin ama dışarıdan alınanlarda daha fazla miktarda şeker var. Meyve yok katkı maddesi çok. En azından evde yaptıklarımızı gönül rahatlığı ile verebiliyoruz.
0 oy
(176 puan) tarafından
Sütten yapılmyo mu milkshek
(1,776 puan) tarafından
Evet canım, ama sütle olanı hiç beğenmediler içmediler yani, ama yoğurtla yapınca robottan çekince sıvılaşıyor, içinde de çilek parçaları oluyor böyle daha çok seviyorlar canım
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Teşekkürler canım,☺️
(1,776 puan) tarafından
Önemli değil canım
(45,021 puan) tarafından
Amaa postt seninmiydi Sümeyra hiç bakmadım :D
(1,776 puan) tarafından
Allah canını almasın senin jsjdjdskdjdkd biraz isimlere bak bak kör olmaya seni garı :D diyorum bu niye resmi hahahaja
(45,021 puan) tarafından
He hee aynen samimi olmadığım fazla konuşmadiklarimla resmiyim puhahahaha:D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 168 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ht (2,675 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
13 cevap 334 göst.

Kategoriler

1,469,719 soru