+1 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yıllar önce #sma hastalığından evladını kaybeden bir anne düşünün ve bir kez daha anne olan bu kadın bebeğinin aynı hastalığı taşıdığını öğreniyor ve  dayanamiyor, aynı acıyı yaşamak istemediği için belki de #Muzafferbebek in kampanyası ses getirir diye intihar ediyor.. Ölümcül bir hastalıkla savasan Muzaffer bebek bir de annesiz kalıyor.. Ve.. Muzaffer bebek bu savaşı kaybetti, melek oldu.. Öldü, artık yok.. Annesine kavuştu.. Bu bebekleri görmezden gelen Devletin sözde büyükleri ALLAH AYNI DERTLE SINASIN SİZİ, GEBERİN, YOK OLUN! 

image

#muzafferbebeksma

3 Cevaplar

0 oy
(3,554 puan) tarafından
Valla arefeden beri içimde bu bebek kuzum Rabbim seni annenle biflikte cennet bahcesinde gezmeyi nasip etsin
tarafından
Amin❤ Ben dün sabah duydum ağlamaktan içim dışıma çıktı çok zor..Allah babaya sabır versin..
(3,554 puan) tarafından
Amin cnm amin valla yetemiyoruz yavrulara yetişemiyoruz
tarafından
Bizim de imkanlarimiz kısıtlı, gönül istiyor ki hepsine yardım elimizi uzatabilelim ama bir yere kadar yapabiliyoruz..
-Reklam-
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Bende paylastim geçen gün çok üzüldüm bu bebeklerin sesini ailelerinin feryad seslerini herkes duysun destek olan herkesten Allah razı olsun damlaya damlaya göl olur ama devletinde buna bı çare bulması şart 
tarafından
Biz insanlar hepsine yetişemiyoruz.. Şart tabi ki ama onlar kafalarını kuma gömmeyi tercih ediyorlar..
0 oy
tarafından

Şuan okudum bilmiyordum göz yaşlarımı tutamadm :(

tarafından
Sorma, ben dün sabah öğrendim bebeğin vefatini ağlamaktan içim dışıma çıktı..

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 182 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 585 göst.
0 oy
1 cevap 216 göst.
0 oy
4 cevap 141 göst.