0 oy
386 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,408 puan) tarafından

image

image

kızlar bu yenidoğan emzik mi. 0 6 ay yazıyordu sanırım paketinde. Ama bebeğim zor tutuyor istemeyerek. Büyük mü acaba merak ettim. Avent almayı düşünüyorum onu da tutmaz diye tereddütte kaldım. Başka önerileriniz varmı? 1aylık bebek için 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
 0 6 almıştım eczaneden hemen tuttu
(3,408 puan) tarafından
Markası ney. Bu çokmu kalın geliyor acaba. Araştırmadım da gerçi bilmiyorum nasıl olur
tarafından
Wee baby 10 15 liralık bişeydi canım
(3,408 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Benim bebeğim de wee nin emziklerini tuttu ister damaklı ister yuvarlak hangi emziği versem tutuyor bebeğim ayına uygun ise tutabilir denemek lazım bebeğine göre değişiyor bu işler 
(3,408 puan) tarafından
Damaklı yuvarlak arasında fark ne. Hangisi daha iyi sizce
0 oy
tarafından
Aventleri çok övüyorlar ya. Tutmayan bebek bile tutuyormuş onları
(3,408 puan) tarafından
Hmm sorayım dedim yaşayan vardır diye. Az parada değil o yüzden :D
tarafından
Valla dediğim gibi kuzum. Bizim bebiş daha doğmadı denemedim o yüzden. Ama duyduklarım gördüklerim falan hep iyi avent ile alakalı.
(3,408 puan) tarafından
Anladım teşekkürler
(163,573 puan) tarafından
6 tame avent almistik hic birini tutmadi boss bile aldim tutmayan tutmuyo
0 oy
tarafından
0-6 ay uygun yenidoğana
(3,408 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
0-6 ay yeni doğandan itibaren kullanılıyor. Avent pahalı ondan önce wee baby damarlı emzik deneyebilirsin canım. Onun fiyatı daha uygun ve o da güvenilir bir marka emzik konusunda. 

Ben oğluma nuk, avent, oioi, olmak üzere hepsini denedim hiçbirini tutmadı sadece wee baby tuttu. Keşke ilk omu alsaydım diyorum.
(3,408 puan) tarafından
Hmm teşekkürler onu deneyim. Araştırmadım burada sorayım dedim bilen kullanan vardır diye
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Almayan aventi de almıyor boşa para dökmeyin derim ben 8 çeşit aldım. 
(3,408 puan) tarafından
Oo o da iyimiş :) teşekkürler
0 oy
tarafından
cnm e bebekte we babydi galiba aventin aynisi tabi kalite avent gibi degil ama denemek icin al tutarsa avent alirsin. ben 0 6 ayi avebt aldim devaminda bunu aldim ayni yadirgamadi.. bu damakli oldugu icin bu hem onerilmiyor hemde agzina sigmiyordur
(3,408 puan) tarafından
Anladım teşekkürler. Şimdi baktımda wee baby nin 2lisi var gece gündüz diyor. ondan mı almam gerekiyor?
tarafından
cnm baktim da simdi adini yanlis hatirlamisim kusura bakma baby plus 29 tl 2lisi
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Bu damaklı emzik mi?? Ben ilk emziklerini yanlış almışım hep damaksız. Hiç tutmadı. 4 ayda Wee baby nin damaklı emziğini aldım onu tuttu.
(3,408 puan) tarafından
Damaklı hangisine denir bilmiyorum ki.
0 oy
tarafından
Benm kızım hiçbir memeyi tutmadı sadece avent tuttu canm
(3,408 puan) tarafından
Hmm teşekkürler
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Bende de var bu marka bebeğimin yüzüne iz yapıyor bide şu ağız kısmı kapalı ya tamamen o yüzden rahat edemiyorlar ve istemiyor bunu bebek  aventin ki çok rahat onu hemen alıyor 
(3,408 puan) tarafından
Hmm anladım teşekkürler. Buda iz yaptı. Aventin tutar mı sizce ondan alayım daha olmadı. Bunuda tutmuyor değil zor tutuyor. Sizinkide zormu tutuyordu
(3,726 puan) tarafından
Evet dedigim gibi şu dudak kısmı kapalı olduğu için zorlaniyor ve atıyor istemiyor aventi seviyor
(3,408 puan) tarafından
Tamamdır
0 oy
(163,573 puan) tarafından
tutmayan tutmaz
(3,408 puan) tarafından
Yani biraz bekleyince tutuyor. Zor tuttuğu için rahatsız eden birşey var sanıyorum
0 oy
(28,455 puan) tarafından
Sıfır işte :D sıfır altı yani yenidoğan ve 6 ay demek :D
(3,408 puan) tarafından
Onu anladımda tutmuyor diye büyükmü geliyor acaba diye
(28,455 puan) tarafından
Damağına uygun değildir ya tutmuyosa bida tutmaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 271 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Evin6231 (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 141 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,510 soru

24,184,465 cevap

336,525 kullanıcı

...