0 oy
1,800 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet alalim gorumce hikayelerini

71 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz gayet iyiyiz abla kardeş gibi bugüne kadar hiç görümcelik yapmadı hep ablalık yaptı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bir tane benden iki yas kucuk severim kendisini oyle gicikligi yoktur hep mesafeliyizdir 
0 oy
tarafından

Kallesin fitne fesatin önde gideni kimse eline su dokemezdi berbat otesi ya hatırlamak bile istemiyorum cirkef suratını daha varda onu anlatacak zamanim yok bu kadar yeterli mi:) neyse ki artık görüşmuyorum :D

tarafından
Gulsemmi aglasammi:)
tarafından
Rabbim ona benim için ne istediyse aynısını versin insallah; )
0 oy
(193 puan) tarafından
Görümcem yok derdim yokkk:)))(
0 oy
(15,526 puan) tarafından

1.5 yılık evliyim ablam gibiler sağolsunlar :)

0 oy
(926 puan) tarafından
1tane var oda en büyükleri iyi anlaşıyoruz ama arada kıskançlığı oluyor ama ben yap8ci bi insan olduğum için onuda hallettim şuan abla kardeş gibiyiz şükür 
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Evli olan arada kalleşligi tutar bekar olan kardeş gibi ama arada gıcık olurum sjsjsks
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Bazen kardeş bazen kalleş işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar canım 
0 oy
(2,259 puan) tarafından
Tam bir gardaşşşş
0 oy
(287 puan) tarafından
İki görümce biri kardeş biri kalleş ama ikiside hakkini veriyor kalleş olan kallesligin kardeş olan kardeşliğin :)
0 oy
tarafından
Biz kardeş gibiyiz tek bitane görümcem var bitane ablam vardı o ikinci oldu çok şükür hiç bı sıkıntımız olmadı
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Bnm gorumcem yok bi kaynım war
0 oy
(251 puan) tarafından
1 tane var iyi ki var iyidir yani bi sıkıntım olsa rahatca paylaşabilirim her konudada yardımcı olur
0 oy
tarafından
Benimkinin ağzı var dili yok hatta dili bilen yok hiç konuşmaz sesi çıkmaz hiç bir şeye karışmaz şükür o yüzden iyi aramız 
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Yerine göre kardeş  yerine göre kalleş  oldular r oldukları  belirsiz  4 tane dengesi bozuk  görümce  ba artı  kayın peder  :ermm:

0 oy
tarafından
Benim görümcem yok aslında varda kayinbabamin ilk eşinden gorusmeyiz bile yani 
0 oy
(214 puan) tarafından

Bazen kardes bazen kalles gercekten bazen okadar sicak kanli oluyor ki bazende buz gibi mesela bugun kizimi dokdora götürdüm onlar disarda kahvalti yapcaklarmis beni aradi bende oanda otobüse bindim ve dedimki ben eve gidiyorum abla ee biz disarda kahvalti yapcaktik dedim sen nerdesin evdeyiz daha dedi evden cikmamis ben onu beklicekmisim de gelcekde kizimi sevcekmis aayy hic cekemem evime geldim mis gibi kahvaltimi hazirlamis kayinvalidem yaptik anlattim kizinin telefonda dediklerini aman bosver kizim dedi kizimi şabur subur öpüyor hic sevmem  uzun oldu biraz:ermm:

0 oy
(532 puan) tarafından
 Ha ha kiz ne guldum ne guzel post acmissin bizimki kallesin onde gideni hatta basini o cekiyo hayatta arayipta konusmam oda beni aramaz ayda yilda evime bi gelirler cunki tam bir kalles 
0 oy
(181 puan) tarafından
Allah muhabbetimizi bozmasın çok iyiyiz Allaha şükür bavıdan kardeşten Bi farkı yok bana 6yaş var aramızda ama hem ablalık hem kardeşlik yapıyor sağolsun çok severim oda beni çok sever 
0 oy
(1,963 puan) tarafından

Ablam yok ama oz ablam gibi severim cok iyiyiz şükür gorumcecimle <3

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 557 göst.
0 oy
11 cevap 862 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 472 göst.
17 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazzzz (67 puan) tarafından soruldu