0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Ailem sudan sebepler yuzunden küsüp duruyordu bize.. hep adım attik bu defa atmadik ne onlar bizi ariyor ne biz onlari bana ve eşime yapmadiklari kalmadi iftiralar evden kovmalar durduk yere arayip kufur etmeler neyse konuya gelcem kafam agriyor yarin bayram eşim gidelim diyor benim gidesim yok cunku ya eve almayacaklar yada alsalar laf sokup duracaklar eşimde bayram olmasa benimde gidesim yok ama bayram diyor yine biz adim atmis olacagiz ve onlarin bunu firsata cevirmesi cok sinirimi bozuyor hanimlar bazilariniz icin bu durum basit gelebilir ama lutfen bana dua edin kavga sıkinti cikmasin cunku gecen sene Ramazanda gittigimizde alt komsuyla kurbanda gittigimizde ise yan komsuyla kavga etmislerdi huzurlu bi bayram gecirmek istiyorum

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gitme evinde geçir huzurlu huzurlu 

İnşallah korktuğun gibi olmaz 
(508 puan) tarafından
Eşim bayram oldugu icin gidelim diyor benimde gidesim yok ama zorluyor
-Reklam-
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum insanın ailesinden utanması oraya giderken ayaklarının geri geri gitmesi ne demek iyi bilirim bende yarın usulen gidip gelicem hemen huzur yok çünkü.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,334 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Biriiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 444 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
29 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,838 soru

24,189,121 cevap

336,801 kullanıcı

...