Kızlar eşime iş teklifi geldi cafede patronluk için geliri de güzel bi bilginiz varmı işten ya ben kıskanç biriyim hani oyzden pek ısınmadım ise ama geliri güzel
valla canım bu zamanda iş bulmak zaten zor evet biraz kıskanmaya açık yer sürekli gelip gidenler oluyor ama eşine güvenlikten sonra sorun yok bence iki güne bi gidersin oturursun sende ne güzel işte
Eşine güvenin tamsa sorun olmaz bence. Kıskançlık yaptıkçada eşini uzaklaştırrsın kendinden canım. Özgüvenin tam olsun kendine.
Esine guvendikten sonra neden problem olsun ki bu devirde geliri iyi bi is bulamak gercekten cok zor
Ah ahh ne desem ki simdi adam işsiz kalsa çalışmıyor deriz iş bulsa kıllısını ararız hangi iş yerinde şuan bayan erkek ayrı çalışan var ya kendiniz bir işe girecek olsanız ve eşiniz olmaz orda erkek var dese kırılmaz mısınız bırakın adamlar ekmeğini kazansın insanın içinde varsa zincire bağlasan zinciriyle oynaşır demişler onların belki aklında yok ama siz böyle yapınca akıllarına sokmuş oluyorsunuz yapmayın
Benimde olsa icime sinmez tehlikeli yerler oralar
Burda sürekli bi yaşıma daha giriyorum cafe dediginiz yerde kıskanılacak ne var acaba neyi kıskanacaksınız çok merak ettim adam sanki pavyonda patronluk yapacak cafe dediginiz yer insanların eşleriyle arkadaşlarıyla gelip çay kahve içip belki biseyler atıştırıp gittiği yer nasıl bir tehlikesi olabilir ki eşiniz televizyonda izlemesin o zaman mesela çünkü sonuçta ohoo ne süslü puslu fıstık gibi kadınlar var ya da pazara markete falan gitmesin allah korusun kasiyer kiz var falan
Ne güzel rizik gelmis rızkı geri çevirmek olmaz.Esine güven
Benin esimde esnaf canım hep turistler var dükkan olduğu yerde kızlar sürüyle =D yapcak insan mayası bozuk adi insan her koşulda eve kapatsan bile yapar böyle düşünüp şeytana fırsat verme zaman zor çalışsın adam bırak ;)
1,486,710 soru
24,304,928 cevap
344,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın