28 haftalik hamileyim allaha sukur sir eksigi kalmadi oda yapmiyacaktim sagolsun annem odasina dolapini vs. Aldi odasini hazrladim kendi babasnnemde bebegime kupe ve bilezik almis kaynanam olacak kadin bir cop dahi almadi corap bile almadi 28 hafta boyunca ne aradu ne sordu ne geldi bi eksigin varmi birsey canin cekiyormu vs. Aramasi sormamasi muhim degil amilayt oldu affedersiniz tuvalete girerdi buyuk abdestisni bile ben temizlerdim benim hamile oldugumu biliyor birgun birgun olsun yardima bile gelmedi dün komsuma ne dese begenirsiniz komsum sormus torun geliyor az kaldi neler aldiniz demis amaaan ne geregi var biz bolluk icindemi buyuduk ne alacam demis hatunun annesi herseyi zaten aliyorlar benim torunuma demis benim annem torununa aldi babaannem almak zorunda degilken babannemde aldi senin neyin oluyor torunu olarak dahi gormuyor masraf olarak dusunuyor esim ultarson fotografini atmis oy canim guzel torunum insallah benim bebelerim gibi guzel olur yazmis delirecem ya hem egolu hemde patavatsiz
Cnm canını sıkma boşver ne güzel kendi ailen yanında sallaa
Karnım burnumda yen gelirdi. Yapamadığın bir işin var mı demezdi. Hatta hazırlayıverdiğim sofraya otururdu. Yedikten sonrada sofrayı toplayıvermezdi. Doğum yaptım. 90 gün oldu şimdi çocuğun içine düşecek. Temmuzda doğum yaptım. Alt üst uzun kollu takım getirmiş. Burası Antalya çok sıcak diye giydiremedim o zaman şimdide çocuğun üstüne olmuyor.
Sinsi kaynana
1,489,879 soru
24,350,227 cevap
346,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın