+1 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,565 puan) tarafından

Yıllardır annemle uğraşirlar analarını (babannnemi) doldurur annemin üstüne salarlardı tabi analarida onları yıllarca hep tartışma çıkardı babam tek oğlan sırf bunların yüzünden kahrından öldü:( ardına babannnem öldü koronadan öldü sahip bile çıkmadılar analarını neyse şimdi miras konusu ev konu gündemde ya artık yeter nasıl insanlar bunlar vallahi annem artık üzülmekten boğazı şişiyor Dr yasakladı üzüntü stresi ama bu canavarlar bırakmıyor ki :angry: 

5 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
yaa herkesin baba tarafi sorunlu cidden 
(2,565 puan) tarafından
Ortak iş yapmayacaksin onu öğrendim insan öldü mü kalanlar vefasız çıkıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Al benimkilerden de o kadar. Alayını sildim. Annem de sildi. Daha hala huzur vermiyor köpekler. 
(2,565 puan) tarafından
Bizde canım giden gitti ama zamanında köydeki evi babamla dedem ortak yaptırmış elektrik su dedemin üstüne yarı yarıya normalde ama gel gör ki hakkımızı alcaz diolar hepsinin evi var sırf ******** köpek oldukları için ya yine gözümüz yok ama annem çok üzülüyor
0 oy
(339 puan) tarafından

Bende nefret ediyorum halalarimdan amcamdan:angry: 

(2,565 puan) tarafından
Allah'tan amca yok herhalde iki kardeş arasında kan döküldü o kdar lânet insanlar ya Allahim babam varken yine iyi kötü susup otururlardı şimdi kuduruk hepsi annem zavallı tek başına 7 tane o .. ruspu hepsi birbirinden Beter
(339 puan) tarafından
Cok iyi anlıyorum seni canim annene üzüldüm benim annem aklıma geldi Bizimde 5hala 1amca düşman başına neden bukadar kötülerki iyi olup ahireti kazanmak varkennn
(2,565 puan) tarafından
Yılanın başı dedem ve nenem canım zamaninda enişte köşesi beklerdi babamın yanında Allah'ım ömrümden al enistelerime ver derdi kizlarini severdi babamda tabi üzülür kızardı kader ya oğlunu verdi toprağa gelinim oğlum dese kim ne dicekti kimse ! O ne yaptı kızlarını seçti tabi ipler koptu babam üzüntüden kanser oldu bir ana yanmaz mi ogluna ardına kendi öldü geride bunlar kaldı şimdi annemi göz önüne aldılar:(
(339 puan) tarafından
Allahindan bulsunlar inşallah annen üzmesin kendini kıyamam yaa ana bende çok ayrı yerde herkesin anasına saygim var üzülüyorum gerçekten
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Benim 6 tane halam var hepsinide  ayrı ayrı çok seviyorum. Herkes bir değil tabi size kötüleri denk gelmiş
(2,565 puan) tarafından
Kuzum hiç bilemezsin normal babam sağ iken hepsi yine iyi kötü anlaşirdik ne zaman babam gitti sanki yılların birikimi gibi bir tuhaf oldular inan belki şuan iyi olabilirsin ama bir kıvılcım yeter hepsi bir değil çünkü
0 oy
(421 puan) tarafından
Ben halamı tanımıyom bile zamanında anneme cok cektirmisler.  Miras meselesi yüzünden hepsinin arası açılmış. Amcamı yolda görsem tanımam . 
(2,565 puan) tarafından
Şuan biz öyleyiz ama hala annemle uğraşıyorlar ya alakamız kalmadı ama hala hala iflah olmuyorlar

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 312 göst.
28 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Lamelif (1,959 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 351 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kalbinur0703 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 594 göst.
0 oy
4 cevap 386 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,251 soru

24,108,938 cevap

332,849 kullanıcı

...