0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 yasindaki kızım üstünü giymekte diretiyor giymiyor yemek konusundada sabah akşam yumurta istiyor yemek yaparım çorba ana yemek mesela ama yemez yumurta dışındada makarna diye diretir nasıl yapmam gerektiğini şaşırdım artık 3 yasinda cocugu olupta var mı böyle sizler neler yapiyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
(8,217 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle yüz bulsa giyinmez ama ben biraz kuralciyim giyinmek zorunda olduğunu bildiği için direnmez. Mesela şimdi annemdeyim annemden yüz bulup giyinmeye direniyo ama ben ele alıyorum hemen. Yiyecek takıntısı da yok çok şükür 
(8,217 puan) tarafından
Ara ara oluyor bebislerin öyle takıntıları
tarafından
Bide tutarsızlık oluyor babanne annene her dediğini yapıyor ve yaptırıyor ben hayır desem bile bu konuda söyledim konuştum ama yine yapıyorlar
(8,217 puan) tarafından
Ben de annemi uyardım bana bırakıyor her seyi söz sahibi benim yoksa çok yüz buluyor dengeyi korumak lazım
tarafından
Evet haklısın ama üstüne bana kızıyorlar karışma diye:)))
(8,217 puan) tarafından
Torun tatlı geliyor napsinlar :)
-Reklam-
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Adem Güneş videoları izleyin bana çok yardımcı oldu. Bir de 4 yaşa kadar çocuğa yapar mısın denmezmis. Hadi yemek yiyoruz, hadi üstünü giy şeklinde kibar ama hafif emir verici yönlendirici söylemek gerekiyormuş. Bir de benim kız 4 yaşında Adem Güneş in bir videosu var anne babanın kararlı ve tutarlı olması ile ilgili. Orda verdiği taktikleri uyguladım hakkaten daha çok söz dinler bir çocuğa döndü ona özelikle bakın.
tarafından
Teşekkür ederim bende bakicam evet yap et kelimelerini sevmiyorum kızıma da hep mısinli cümleler kurdum bunu bilmiyordum bide çok alıngan ve hemen küsen bir kızım var öyle yapsam küsermiki
(2,111 puan) tarafından
Yok sanmıyorum sonuçta yine kibarca söyleyeceksiniz. Ama yapar mısın diyince henüz bencil dönemde oldukları için hemen yapmam cevabı ile karşılık verebiliyorlar sözel veya davranışsal olarak.
tarafından
Evet anlattığınız gibi teşekkür ederim:))
(2,111 puan) tarafından
Rica ederim kolaylıklar diliyorum:)
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Giyinmekte sıkıntı yok ama yemeklerde bizimki de oyle daha dun kahvaltida makarna istiyorum ben diyor
(3,952 puan) tarafından
Evet seneye kreşe de vercem nasipse. Guzel konuşuyor canim tani s leri t diyoruz o ayri :))) senin kinin nasil konusmasi
tarafından
Iyi canim şuan herseye çok meraklı ne görse bu ne diye tekrarliyor bizde vermeyi dusunuyorz ama büyük tuvaletimiz sıkintili
(3,952 puan) tarafından
Kiz senin postun mu o kabizlik postu. Bizimde sikintimiz var o konuda
tarafından
Sormuş olabilirim canim evet kabızlık çekiyoruz ama çorba falan içmediği için diye düşünüyorum yani katı yapıyor ara da
(3,952 puan) tarafından
Benimkide yapmayinca kabız oluyor bu ara duzenli tuvalete götürüyorum faydasi oldu
0 oy
tarafından

Kızım 3 buçuk yaşında bu akşam diyorki anne bana kahvaltıda baklava koy :ermm:

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 416 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,593 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,399 göst.