+3 oy
1,412 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından

Nefret ediyorum artık her yerde karşıma çıkmasından nefret ediyorum bunun gibi bir sürü kötü örnek varlıklar var allah kahretsin. Simdiye kadar yer yerinden oynamaması bi mucize gerçi okadar çok musibet geldiki böyle yanlış yapanlar bunun farkında degil. Çoluk çocuğa nasıl örnek oluyorlar kurgu dahi olsa bu nedir arkadaş. Bu devirde çocuk yetiştirmek ne kadar daha zorlaşıcak.. ben Instagram WhatsApp da falan paylaştım hepiniz paylaşın tiktoku falan kapatsinlar bence herkes çıldırdı . Belki bana onay vermeyenler olacak ama bu durum gerçekten çok kötü bi hal almaya başladı. 

image

36 Cevaplar

0 oy
(1,082 puan) tarafından
Az once gordum nereye girsem bu çikiyor 

Rabbimin sabr buyuk...

"Sozsuz ki, biz onlarin cezalarini gozlerin buyudugu, annenin evlada faydasi olmadigi bir gun icin erteledik. (Ahiret)" 
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben boylesini gavur ulkede gormedim :/  ne hale geldik toplumca. 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay hic denk gelmedim cidden tuhaf
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bu m.a.l.ı hiç ciddiye almıyorum ve videolarini acmiyorum onu izleyen insanlar yuzunden prim yapiyor
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Allah böylelerini hidayet etsin olacakları yoksa da kahretsin 
0 oy
(163,332 puan) tarafından
oohaa bu ne giiiii 
(406 puan) tarafından
Seref yoksunu kadinlari basite olan p.cin biri işte mükremin midir nedir o zikkim
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Kim bu hamilemi anlamadım dönmemi bu.
(406 puan) tarafından
Dönme desen donme degil kari desen kari degil erkek desen erkek degil ama kadinlara özel seyler yapip dalga geçiyo hamilehim ayagi yapıyo gelinlik giyiyo gerdege giriyo boşanıyor hamile kaliyo boş boş pis pis işler
(7,808 puan) tarafından
Ne günlere kaldık yarabbim.
0 oy
(493 puan) tarafından
Biz o kadar diyelim ki kadınlarım yeri ve değeri yok bu dünya da vallaha 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Ben ilk defa gördüm ne ki bu! Bu erkek mi kadın mı? Amacı ne ? 
(406 puan) tarafından
Erkek canim. Amacı prim kadin takliti yapıyo işte ama b.o.kunu çıkardı gerçekten
(2,203 puan) tarafından
Baktım biraz önce de, kim izliyor bunu da para kazandırıyor.. sosyal medyam yok bi insta kullanıyorum açıkcası onada haftada bir anca bakıyorum.. insanlar teknolojiyi başka yerleri ile kullanmaya bayılıyorlar.. nasıl kutsal birşeyle dalga geçtiğinin farkında değil, nohut beyinli
(406 puan) tarafından
İşte bunun gibileri tepemize çıkardılar bende tanimiyodum kiz bende Instagram kullanıyorum karşıma çok çıkmaya başladı bu adi pislik
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Tiksiniyorum bende bunlardan insanın önce kendine saygısı olmalı kendine nasıl yapıyor bu igrencligi saklaban bozuntusu 
0 oy
(3,809 puan) tarafından

Bunun bide babası kim tartışması var :D gerzek

0 oy
(1,412 puan) tarafından
Pek takılmadığımdan daha önce görmedim kim ki bu ib.ne.? Ve gerçekten hamile olamaz dimi.? Ne bilim teknoloji gelişti belki bu da mümkündür diye düşünmedi değilim ama İnşallah göbektir veya takmadır.. 
(406 puan) tarafından
İçki göbeğidir o. Bende takip etmiyorum ama serfsz karsima çıkıyo ve çok kötü bi örnek. Erkek bildigin evleniyo gelinlk giyiyo dugun gerdek yok hamile kaliyo kaynana derdi cekiyo safsalak işler
0 oy
(58 puan) tarafından
Arkadaşlar bu kim ne oluyo banada bilgi verir misiniz Allahin izniyle 
(406 puan) tarafından
Canım bu p.i.ç.  Bildiğin erkek ama kadın taklidi yapıyor kadinlari basite alıyor. Gelinlik giydi evden gelinlik kirmizi kuşakla çıktı evlendi boşandı hamile kaldi kaynana derdi cekti tabi hepsi yalan dolan . Karnıda bildiğin içki içe içe şişmiş adi kopek
(3,151 puan) tarafından
Mükremin bu hamileyim diyo gelinlik giydi bebeği erkekmis adı Onur olcakmis
(58 puan) tarafından
Ayyy yuh ya niye buna izin veriolar ya resmen dalga geçio Allah bildiği gibi yapsınnnn canim
(58 puan) tarafından
Rezilll ya derdi amaci ne acaba ya
0 oy
(30,104 puan) tarafından

Aynada kendine bir baksq keşke.. ogkkkk 

0 oy
(3,146 puan) tarafından
İlk başta diyordum Allah herkese vücudu ile ruhundaki cinsiyeti aynı versin diye saygı duyuyordum ne zamanki anneliği dalgaya aldı abarttı saçmaladı iyice Allah hidayet versin hepimize gelecek nesillere ne günler bizi bekliyor bilemeyiz kınamayın aman diyim ileride ne olacağız belli değil Allaha havale edin 
0 oy
(547 puan) tarafından
3 senelik evliyiz hiçbir şekilde sosyal medya kullanmıyoruz sadece whatsap kullanıyoruz .Bu videodan önce tıktok kullanmak yanlış 
(406 puan) tarafından
Canım sosyal medya kullanıyoruz da bunlar gibi degil şahsen ben resim vs hiç bir şekilde atmıyorum ama illaki karşımıza çıkıyorlar boylelerini tabiki takip etmiyorum ben daha cok dini konular sozler yemekler cocuk gelişim vs vs ama çıkıyo işte illa gözümüze sokuyolar boylelerini ama şu mükreminmi ne o gerçekten artık haddini çok aştı
(547 puan) tarafından
Anladım canım Böyleleri yüzünden sosyal medyanınfaydasından da yararlanamiyoruz işte

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 788 göst.
22 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nazliacett (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,339 cevap

330,199 kullanıcı

...