0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

5 bitip 6  aylık olacak kızım  var ve bebek düşünmüyoruz , prezervatif çok canımi yakiyo kullanamıyoruz ,iğneyi pek düşünmüyoruz hem emziriyorum hemde adet oldurmuyomus ,spral de de biraz dusunceliyim acaba kayarmi agir felan kaldirilmiyomis kayabilirmis hep bu şüpheyle mi yasiyacagim acaba diyorum bebek 6 ayjni doldurunca doğum kontrol hapı ile korunabilir mis ,hem geri çekilme yöntemi ve doğum kontrol hapı ile mi korunsak bilemedim akıl veirmisiniz bebek istemiyoruz olmadan onlemimizi alalım ,Allah'ın taktiri ayrı ama biz onlemimizi alalım :) uzun oldu kusura bakmayin

7 Cevaplar

+1 oy
(558 puan) tarafından

Hepsine bişey buldun sen iyisimi muska yazdır :D

tarafından
:D bı replik geldi aklıma
Şurup yazıyim midem bulanır
Hap yaziyim yutamam
Muska yazıyim Allah'a havale ediyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
prezervatif ne gibi acıtıyor ki en sağlıklısı o çünkü şu anda 
tarafından
Sürtünmeden dolayı canım kullandığım için hatta yara oluştu
tarafından
Allah allah ya prezervatif kötü ya da senin sıvın yetersiz o zaman. ya da uzun sürüyor birleşme. geçmiş olsun canım ama bu soruyu en iyisi uzman bi doktora sor
tarafından
Sordum iyi gelmiyo sana demekki diyo doğumdan 40 gün sinra prezervatif le basladogimiz için 12 dikişisim vardı ondna sıkıntı oldu
(1,456 puan) tarafından
Canım dogum dan sonra bir müddet kuruluk oluyor. Oyuzden prezervatif canını acıtabilir. Biz o kuruluk gecene kadar geri çekilme yaptık. Sizde oyle yapabilirsiniz
(843 puan) tarafından
Kayganlaştırıcı alın canım prezervatif en sağlıklısı
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Valla canım istersen spiral falan taktır çünkü kızım 17 aylık ve ben hamile olduğumu öğrendim :angel:

tarafından
Nasıl korunuyodunuz ki
(1,615 puan) tarafından
Normal bi şekilde prezervatif erkeğin sperm sayısını öldürdüğü için pek tercih etmiyorum ama bide benim tam adetim bittikten sonraya denk geldi tam doğurganlığın yüksek olduğu günde oldu
(8,265 puan) tarafından
Neden düşürsun ki bir etkisi nasıl oluyor anlamadım
(1,615 puan) tarafından
Biz o sıralar geri çekilerek korunuyoduk hayatım ama eşim geri çekilmeyi biraz yanlış anlamış o öyle olumca da tutma ihtimali yüksek olduğu günde bebeğim tutunmuş bana inşallah sağ salim kucağıma alıcam
0 oy
(365 puan) tarafından
Suralarda biyerde bekliyim bende . Oglusum 1 yasina girmeden hamile kaldığım için bide 3. Yu düşünemiyorum valla rabbim olmayanlara versin☺
(365 puan) tarafından
Amin canim insallah valla
tarafından
Emzirmeyi bıraktın mi peki nasıl zorluklari oldu?
(365 puan) tarafından
6 aylıkken bıraktı oğlum emmeyi canim şu an 32 haftalık hamileyim ağrılarım oluyo dikiş yerimde okadar doğduktan sonra yasicam zorluğunu insallah
tarafından
Allah yardimcin olsun canım gecmia olsun sağlıkla hayirla al kucağına inşallah.
(365 puan) tarafından
Amin canim allah razı olsun
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Valla canim benim de 5 aylik oglum var geri cekilme ile korunuyoruz başka da bisey yapmıyoruz 
(2,848 puan) tarafından
Benim esim en az 5 sene istemediği icin sorun yok bole diyomusum bide hamile kaliomusum mu bak sen o zaman
tarafından
:D güya eşim de istemiyo da işte korkuyorum bende bı ara şüphe duydum hamilelikten acayip kötü olmuştum sonra test sonucu çıkana kadar hamileliği kabullenmiş tim:D çünkü Allah'tan grlm bişey demistim
(2,848 puan) tarafından
Valla canim Rabbim verdikten sonra nasil korununsan korun veriyo
tarafından
Öyle canım Allah'tan gelene kapımız her zaman açık sadece kendimi rahatlatıp yani biz korunduk olduysa öyle oldu demek istiyorum şu an korunmuş gibi hissetmiyorum
(2,848 puan) tarafından
Sende haklisin canim
0 oy
(225 puan) tarafından

Hiç bir şekilde :)allaha emanet gidiyoruz su anlık 

tarafından
en iyisi bu bence de en tehlikelisi de bu bence
(225 puan) tarafından
6 aylık bebeğim var olursa hayırlısı olsun
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Kaydının olduğu aile sağlığı merkezinden bilgi alabilirsin. Öneriye göre yöntem denenmez. Belki başkasın da sorun olmayacak yöntem  sen de sikinti yaratacak. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,009 cevap

332,466 kullanıcı

...