Ben 14 yasimi bitirmeme 1 ay kala falan lösemi olduğumu öğrendik çok zorlu bi süreçti ama allahtan daha yeni yeni vucudumun bu kansere yakalandiği anda ögrendik yani erken teshiş oldu 2 kere işin aldim çok şükür geldi gecti bitti derken 2 ay sonra geçmediğini bi tık daha ilerlediğini öğrendik 1 hafta boyunca düzenli kemoterapi aldim şuan iyiyim gerçekten geçti bitti galiba ama psikolojik olarak bitmiştim kemoterapi saçlari döküyo diye herkes kazit dedi ama annem yaptirmadi kafamda kuş yoluğu gibi boşluklar olmuştu )
6-7 yaşindayken uçurumdan düşmüştüm herseyi çok net hatirliyorum babaannemgilde kapinin önünde oyun oynuyoduk arkadaşımla uçurumun dibindeydik. Aşşa taş atiyoduk ben taşı atiyim derken kendimi attim ondan sonrasi yok ben de en son gözümü hastaneye giderken amcamin kucağinda açtim. Sonra işte kafama dikiş atildi kolum alcida bacağim çıkmışti yanliş okumadiniz bildiginiz bacağim çikmisti sağ bileğim kirilmişti daha hâla ameliyat izi duruyo yüzüm gözüm allah versin doktorlar demişki annemle babama kizinizin vucudundan mercimek buyukuğunde taşlar cikardik derisini batmiş nasil düştüysem artık zemini çatlattim kirdim zaar 1 ay malak gibi hastanede yattim taburcu oldum sonra.
Annemin bu hallerine alişkinim allah ailemi benim sağliğimla sinadi hep. Bu zamana kadar geçirdiğim her rahatsizlik muhakkak kötü hic bir tane önemsenmeyecek rahatsizliğim yok. Annem bu uçurumdan düşme sürecinde cok yiprandi kendine gelmedi psikolojik tedavi bile gördü canim annem o yüzden en ufak burun akintimda kosa koşa beni kendi evine götürür. ❤️
Sizin var mi hiç böyle gecirdiğiniz büyük hastaliklar kazalar olaylar ?
Beni iki kere kepçe bikerede motor çarptı baktım ölmedim bidada gelen giden olmadı
Doğum yaparken oldu maalesef. Kan kaybından ölüyormuşum acil ameliyata alındım ve yanımda sadece annem var. Ah annem benim. Rabbim onahem bu dünyada hem ahirette güzellikler nasip etsin
Bunu aldım kizz sence nasıll çokda uyguna aldık sıkı bir pazarlıkla sjsjsjs
Kirlentte böle olcak diğeri arkasında düz gri antrasit olcak biride böle zebra siyah beyaz
Yandanda böle koltuk iki tane aldım berjer koydurmadik oturma odasına aldım çünkü antrasit rengi
1,507,877 soru
24,612,204 cevap
364,129 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın