0 oy
197 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar selam eşimle bugun alışverişe cikmıştk  2 yasindaki ogluma birşeyler bakiyorduk ben begenmedim sen sec begendigin varsa dedim eşime esim bana iki saat oylaniyorsun diyip bagirdi cok asiri bi kalabaligin icindeydik bende sonra konusuruz sus uzatma dedim esim daha cok bagirdi konuyu uzatti bende ben gidiyorum dedim cikip arabanin yanina gidip bekledim onlar istedigini alip gelsin diye esim arkamdan geldi bana el kaldirdi dovucem simdi seni o olucak dedi bende o an panik yapip korktum kasigimda hafif bir agri oldu 9 haftalik hamileyim ins cocuga bisi olmaz ellerin kirilsin hamile birisini aglatiyorsun dedim elleri kapiya sıkıştı oh olsun dedim ama korktum karbimdaki bebek icin cok uzgunum  boyle olan cocuguna bisi olan varmi kizlar sizce bisi olmusmudurr kontrolme 3 hafta var

3 Cevaplar

+1 oy
(6,077 puan) tarafından
Böyle bir adama neden çocuk yaptın? Sana el kaldırıyor hamile halinle. 
tarafından
Cnm cok haklsn esimle severek evlendik ama sonra bana kotu davranamaya basladi tam duzeldi dedim bunu yapti bugun cok agladm
(6,077 puan) tarafından
Düzelmez. Evlendikten sonra bunu 1 kere yaptıysa özür dilesede affetmemek lazım düzelmez çünkü.
tarafından
Haklsn cnm ama cocuklar icin susuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korkma canım inşallah bir şey olmamıştır gönlünü ferah tut
tarafından
Cok saol cnm inss cok dua ettim birdey olmasn diye
0 oy
tarafından
Bebeklerde de hissediyor bizim hissettiklerimizi canım o yüzden dikkat etmelisin
tarafından
Evet cnm haklsn cok uzuldum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 706 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Toprak ayla ekmekci (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya9519 (379 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 560 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,430 soru

24,085,702 cevap

331,457 kullanıcı

...