0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (25,178 puan) tarafından

Burnu akıyordu hafiften geceleri tıkanıyodu dün gece sabaha karşı çok tıkandı nefes alamadı sabah götürdük bronşit dedi :(1 gecede noldu anlamadım. Hava makinesine başladık bugun iğne ve antibiyotikte verdi toparlanana kadar kalabalığa parka dışarı mümkün oldugunca çıkarma dedi. Oysa bayramda ne gezme planlarımız vardı :( sağlık olsun yavrum iyi olsunda,ne güzel hiç hasta olmuyodu son zamanlarda. Bu hafta kreşe de başlamıştı onunda etkisi oldu hastalıkta tabi bide bahar havası malum. Bu bayram hastayız yani, doğum gününü de yapamıcam mecburen 1 ay geç yaparım napayım moralim bozuldu dua edinde toparlansın yavruşum :(

12 Cevaplar

0 oy
(163,336 puan) tarafından
gecmis olsun selo
(25,178 puan) tarafından
Sağol sevdoşum
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Geçmiş olsun kız.  Benim de 3 aylik bebem var 2 aydır hep öksürük hirilti vardı geçen cmtsi gttim alerjik bronşit dedi bitkisel Bi şurup ve damla yazdı 1 hafta kullan gel geçmezse buhar dedi bugün gittim.iste ciğerler temiz dedi ilaçları Bi hafta daha kullan gel bidaha sırtını dinleyelim dedi cocuklsr hasta olmain valla
(25,178 puan) tarafından
Valla ya onlara bişey olmasın :(
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum. Alp Kutay 1 haftaya toparlanmıltı üstekik havayı doğru düzgün veremedik bile. Umarım senin oğluşunda en kısa sürede atlatır. 
(25,178 puan) tarafından
Sağol cnm benim inşallah ya
0 oy
tarafından
Oyyy çok geçmiş olsun kuzuma Rabbım acil şifalar versin inşallah canim 
(25,178 puan) tarafından
Sağol cnm benim
0 oy
(15,018 puan) tarafından
Selo no panic Piraye de kışın oldu 1 haftada topladı buhar ve ilaçla. Çok geçmiş olsun. Bahar alerjisi var bizimkinde de korkunç öksürüyor 
(25,178 puan) tarafından
Bizimki de alerjik :( inşallah toparlar hemen
(15,018 puan) tarafından
İnşallah çiçeğim
0 oy
(503 puan) tarafından
geçmiş olsun canım. günlük reçinesini bilir misin? eğer bilmiyorsan anlatayım bak onu yap ilaca bile gerek kalmayacak 
(25,178 puan) tarafından
Biliyorum canım evde var akşam yatarken yapıcam daha önce de çok kullandım çok sağol
(503 puan) tarafından
öğle uykusuna yatarken de yap,akşam yatarken de yap. astım hastalarına bile iyi geliyor
0 oy
tarafından
Gecmis olsun kanka duzelir insallh skma canini❤️
(25,178 puan) tarafından
İnşallah inşallah :(
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Oyy geçmiş olsun kreşe gide gele bağışıklığı güçlenir inşallah bende yakında vereceğim bundan korkuyorum ya 
(25,178 puan) tarafından
Okula başlayan hepsi hasta oluyo zaten genelde :( ömerinde alerjisi var zaten bide bahar mevsimi baya tetikledi alerjiyi o yüzden hepsi bi araya geldi
(14,194 puan) tarafından
Selo bir şey soracağım uyku saatini nasıl ayarladin uyku öncesi mı gidiyor uyanınca mı bide alıştı mı benim oğlum biraz aksi huysuz benden ve eşimden başka kimsenin yanında durmaz mesela kaynanm üst katta oturuyor onun yanında bile durmaz alışır mı sence ya sende ogretmensin bilirsin oldu mu böyle öğrencilerin :D
(25,178 puan) tarafından
Biz sabah 9 da çıkıyoruz evden 9 buçuğu buluyo okula gitmem canım o saatte veriyorum 11 bucukta alıyorum şimdilik. Benim bi iş durumu var o olursa sabah 10 akşam 5 vericem Ömer alıştı ya hiç sorun etmedi çocukları çok seviyo zaten 2 oyuncak görsün hemen gidiyo. İlk başta bahçeden içeri girmek istemiyo gidince kocaman bahçesi parkı var okulun bir iki kere kayıyo sonra hadi tuğçeye gidiyoruz diyorum hemen geliyo tuğçe de öğretmeni:) ayakkabısını giydirip elinden tutuyo gidiyorlar sınıfa şükür ağlamıyo öyle ben ofiste kameradan izliyorum. Dün yemek saatine katılmasını denicektik napıcak diye ama beni gördü giderken ofiste orda bi geldi sarıldı bana sonra bırakmak istemedi ağladı indiler yemeye ama yemedi ağladı bu ara yemek hiç yemiyo zaten. Sonra zorlamadılar getirdiler aldım. Genel olarak sıkıntı olmuyo şükür. Bence alışır seninki de ama ağlayabilir ilk başta madem hiç biyerde durmuyosa siz olmadan ama alışır elbet bir zaman sonra.
(14,194 puan) tarafından
Oyyy gelip sana sarılınca için gitmiştir dimiii inşallah güzelce alışır ya bende çok tedirginim başta yavaş yavaş başlayalım diyorum orda ki öğretmenle bı konuşalım bakalım ne diyecek eminim ki zor olacak kaynanam kayinpederim i çok sever mesela alt katta benim evim eve inip birşey alamam kıyameti koparır o yüzden bilmiyorum orda çocuklarda var insllah alışır
0 oy
(3,809 puan) tarafından

Geçmiş olsun <3

(25,178 puan) tarafından
Sağol cnm benim
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
(25,178 puan) tarafından
Sağol cnm benim
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun. Benim oğlum da krese gidince hastalandı. 2 haftadir hastayiz kac defa doktora gittik hâlâ oksuruyoruz üçümüz de. Ne gecmez miş. Hava falanda veriyorum insallah cabucak iyilesirler. Kreste kalabalık olunca oradan aliyor cocuklar ☹️ iyilesmeside zor oluyor denemediğim kalmadi
(25,178 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim oğlum alerjisi var bide bahar havası fena çarptı o tetiklemiş bide :(
(6,775 puan) tarafından
Allah'ım sifa versin insallah yavrularımıza ❤️☹️
(25,178 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun dualarım sizinle 
(25,178 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 300 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 4Efem maslaimm (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 206 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,042 soru

24,067,061 cevap

330,436 kullanıcı

...