0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından
Üni baby mi Dalin mi önerirsiniz acaba kafam karıştı ne almam gerek yeni doğan için gratiste indirim varken almak istiyorum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Onlar çok fazla paraben sls içeriyor ben sana mustela ya da sebamed öneririm biraz pahalı ama bebeklerimizin sağlığı daha önemli
tarafından
Musteladan şikayet edeni daha hiç duymadım desem olabilir her bebeğin cildi farklı en fazla konak yapar o zaman da sebamedle devam edersin. Biz sebamedle başladık konak oluşturdu mustelaya geçtim çok da memnunum piyasadaki en iyi marka o eğer içeriği temiz olsun diyorsan bu iki markayı dene canım
(118 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım ne demek
(83 puan) tarafından
Mustela bizde göz yanması yaptı çocuktan çocuğa değişiyor sanırım. Sebamed kullanıyorum şu an. Konak vs sıkıntımızda olmadı
(118 puan) tarafından
Evet değişiyor sanırım deneyip anlamam gerekio gibi teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(8,177 puan) tarafından

Komili :Den sevdiğim

0 oy
tarafından
Dalinin içeriği temiz değil canım. Ben Sebamed aldım zaten çok uzun süre kullanılıyor
0 oy
(83 puan) tarafından
Ben sebamed kullanıyorum memnunum biraz pahalı ama alınca çok uzun gidiyor. 250 ml şampuan almıştım doğunca 6 aylık yarısından fazlaso duruyor hala
0 oy
tarafından
Mustela derim. Hatta trukid de olabilir ama o bi tık daha tuzlu.
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Temiz içerikli olsun dersen minoris, incia, ecowell, naturalive tavsiye ederim, fiyatı da uygun olsun dersen naturalive tam sana göre. Mustela sebamed adı doğal olup içi kanserojen ve alerjik dolu ürünler, sırf pazarlama başarısı. İngilizce biliyorsan bi site öneriyim gir bak ne menem zararlı olduklarına.
(118 puan) tarafından
Eevt bende baktım o yüzden çokta para vermek istemiyorum saçma geldi
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Dalin aldim hep bazen de unibaby ikiside guzel ama dalin daha guzel
0 oy
tarafından
Minidolin organik şampuan tavsiye ederim 9 aydır kullanıyorum 

Bebe yağı kullanmayın gözenekleri tıkıyor onun yerine cilt bakım kremi alın 
0 oy
(163,582 puan) tarafından
ben mustela kullaniyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 245 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 426 göst.
0 oy
6 cevap 115 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 350 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde 3cocukannesi_123 (3,092 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,032 soru

24,192,002 cevap

336,955 kullanıcı

...