0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (717 puan) tarafından
Bugun yapyim diyorumdâ serbeti setkerlenmemesi icin ne yapmam lazim birdee serbet soguk baklaca sicak mi dokulurrr

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biri soğuk biri sıcaktı herhalde
tarafından
Sallama kri :))
tarafından
Ne sallicam ulaann
tarafından
Ulan diyisini sevsinler ulannnnn
tarafından
Ulaaaa gel yardım et temizlik yapiyom
tarafından
Geyri ben hastanedeyim
-Reklam-
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Kiz pazar günü akşam yap bayram gününe kadar çok güzel olur ,ınşaallah bende yapacam pazar günü bayram için 
(717 puan) tarafından
Dimi ya yarin yapayim
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Şerbeti önceden yapıyorsunuz şerbet iliga yakın oluyo baklava da fırından çıkarıp ilk sıcağı geçtikten sonra dökülüyor bazı kişiler ikiside sıcak dökülür diyorsa bu hamurdan hamura değişiyor bazen çok nisastasi fazla oluyor ince acilmoyor hamur oda serbtit dökünce hamurlasiyor siz yinede biri ılık olsun birinin de ilk sıcağı geçmiş olsun daha garanti 
(717 puan) tarafından
O yuzdrn yarin yapmam daha iyi olur tatli firindan cijar dokerimm
0 oy
tarafından
Şerbeti kaynatırken içine limon dilimle at dökerken alırsın bu sayede şekerlemez. İkisi de sıcak olsun 
(717 puan) tarafından
Bazen sekerleme oluyor ya ondn kprkuyorum
tarafından
Şekerleme şerbetle alakalı canım o yüzden kaynatırken içine küçük bir limon dilimi at. Ya da bir top limon tuzu şekerlenmeyi önler eğer atmazsan ikinci günden itibaren şekerlenmeye başlar havalar da ısınmaya başladı
0 oy
tarafından
Baklava ilk sıcaklığı gidince sıcak şerbeti dök 

Sekerlenmemesi içinde şeker ve suyun aynı ölçüde olmasına dikkat et ve bı kaç Damla limon sık..

İlgili sorular

+5 oy
16 cevap 618 göst.
22 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Casperiye (9,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 429 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 547 göst.
15 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aysegul&20 (7,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
6 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,067 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,130 soru

24,425,639 cevap

352,001 kullanıcı

...