0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Söze şöyle başlayım. Kesinlikle empati yaparak konuşmaya çalışıyorum ama yine de bunalıyorum çünkü görümcemle anlaşamıyorum çok samimiyetsiz biri. Hamileliğimde bi şey için uyardım hazmedemedi eşimi üstüme püskürttü. Bu doğumumda da diğer doğumlarımda da gelmeyi bırak hayırlı olsun diye aramadı bile. Hediye demiyorum veya para pul demiyorum aramadı bile. Kaynanama gittik daha kırklıydık bebeğimin yüzüne bile bakmadı eşim gelince bebeği aldı sevdi yalandan 2 kucağına aldı. Sevmiyorum kendisini ama eşimin kız kardeşi olduğu için saygı duyuyorum. Eşi eve davet etmek istiyor ve etmiş bile. Eşimde bişey desem sen benim ailemi istemiyosun diyo. Evet istemiyorum çünkü yaptıkları ortada huzursuz insanlar bunlardan besleniyorlar. Bunu eşime nasıl anlatabilirim bayram ağzı tatsızlık olsun da istemiyorum ama kalıpta onlara hizmet edemem zaten eşim hariç hepimiz hastayız 

1 cevap

+1 oy
(66 puan) tarafından
Canım eşler bazen  aileleri hakkında yorum yapıldığında istemiyorsun sevmiyorsun havalarına giriyorlar bence eşinle paylaşma o sorunları bayramda illaki aynı ortamda olunmak zorunda kalınıyor yapma canım işlerini bebeğini al otur biyere herkes sana nasılsa sende öyle davran inan bana umursamayınca gözüne görünmüyor ben mesela öyle yapıyorum 3 4 gün kafama takıp amaan neyse diyorum eşime belli etmiyorum sonra geçiyor rabbim kolaylık veriyor kendiliğinden layığını bulduruyor herkes
tarafından
Ben eşime belli etmiyorum ki görümcem gidip eşime yalan yanlış anlatmış söylemiş bende ona mesajları gösterdim. E bide dediğin gibi bayram da illa ki görüşülcek neden eve çağırıyorsun çok düşüncesiz eşimde bazı zaman
(544 puan) tarafından
Katılıyorum umursamadığını görünce kendisi bir yerde durur artık ++
tarafından
Nasıl umursamıcam ki. Bizim eve gelicekler benim hizmet etmem lazım çayı çorbası bide iftara çağırmış eşim
(66 puan) tarafından
İdare etmek çok zor oluyor seni anlıyorum görmezden gel görümceni bak nasıl kuduruyor yapsın söylesin etsin hiç umursama bi süre sonra pes ediyorlar tınlanmadıklarını görünce :D eşlere de büyük iş düşüyor ama erkek kafası işte kardeşine annesine bişe dese hanımcı görünecek sanıp geri adım atıyorlar
tarafından
Anladım şimdi canım sağol teşekkür ederim ben yine de hazırlığımı yapmaya çalışırım ama hastayız da sanmıyorum pek bişey yapabileceğimi zaten yeni doğum yaptım 2 tane daha çocuğum var
(6,541 puan) tarafından
Evet esler ailelerine toz kondurmiyar bu zamana kadar bende dediginiz gibi umursamadim gormezden geldim, ses cikarmadim ama gittikce hadlerini astilar en son bebegimin sagligiyla ilgili bi durum olustu ve bende patladim artik gozum hic bisey gormedi ve yaptiklari en ufak biseyi bile artik esime soyluyorum ki bilsin diye o da hatali olduklarinin farkinda en azindan ,dediginiz gibi diger turlu surekli dolduruyolardi bi de daha ben olaylari anlatmadan, abarti abarti buyutuyolardi, simdi bende en ufak seyi abartiyorum cok uzulmus gibi yapiyorum geri puskurtuyorum, sessiz sakin ilimli olmaktan herkes anlamiyo maalesef bazilarina hadlerini bildirmeniz lazim karakterle alakali
tarafından
Aynen öyle yapıcam bende söylicem her şeyi yoksa benim ağzıma tükürülüyor. Çok fenalar zaten. Karakter meselesi demişsiniz çok doğru. Aslında eşimi de sevmiyorlar eşim de biliyor ama o da ayrı bi şey. Bu zamana kadar hiç aile ilişkileri yoktu benimle evlenmeyi beklemiş sanki. Öncesini biliyorum çünkü eşimi ve ailesini 10 sene öncesinden tanıyordum çok yakındık
(6,541 puan) tarafından
Evet karakter meselesi, bazilari iyilikten anlamiyo ,kendileri alismislar herseyi abartmaya fenaliga, karsi taraf ilimli olunca saf yerine koyuyolar, onlarin dilinden konusmak lazim, karsi taraf nasilsa sizde oyle olacaksiniz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 568 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 498 göst.
30 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy