0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (605 puan) tarafından
Covid oldum 9. Günüm  iyilesemedim 22 haftalık hamileyim o kadar ağır geçiriyorum ki gören halime acır bi tas çorba yapanım yok kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum balli süt limon zencefil pekmez herseyi denedim balgamli öksürük uyutmuyor burun akıntısı var kemik ağrım geçti çok şükür ama bu öksürük beni mahvetti etkili bisey bilen lütfen yardım etsin inşallah bebeğime bisey olmamıştır artık öksürürken midem göğsüm acıyor 

11 Cevaplar

+1 oy
(53,834 puan) tarafından
gecmis olsun canim. kekik cayi iyi geliyormus korana icin ama hamileleler icebilir mi bilmyorum oksuruk icinde bir cay bardagi bala.bir limon zencefil karabiber koyup karistirip ye ama o anlik rahatlatiyo o oksuruk cok fena
(605 puan) tarafından
Bi bakayim çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm benimde öksürüğü pek kötü olur balı zencefil karıstırı yerim birde sarımsak atarım ağzıma ya da tarhana çorbasına doğrayıp yerim iyi gelir Rabbim şifa nasip eylesin bir an önce 
(605 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim
0 oy
(762 puan) tarafından
Tatlı tuketme Malesef covid virusu tatlıyı sevıyor ve ıyılesme suren uzuyor bol Bol limonlu su iç sıvı tuket tatlı olan birsey cok tuketme
(605 puan) tarafından
Bilmiyorum bir kavanoz bal yedim neredeyse sütle veya limonlu su ile inanın fayda etmedi cidden tatli olduğu için mi acaba zaten market balı
(762 puan) tarafından
Olabılır sız bol bol limonlu su tuketı hıc durmadan
0 oy
(23,217 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
(605 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
(22,754 puan) tarafından
Boğazını hep nemli tutman lazım. Bol bol sıcak ve ılık şeyler iç. Mesela ıhlamurun içine bal , zencefil , limon ve karabiber koyup icebilirsin. Ben de hamileyken hasta olmuştum. Zor gecirmistim. O zaman covit yoktu. Eczaneye git hamile olduğunu söyle ve ona göre sana bı pastil versinler. 
(605 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Kestane balı+zencefil. İnşallah bulabilirsin. Tatile denk gelmese gömderirdim şimdi kargo gitmez. 
(605 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim  düşünmeniz yeter
0 oy
(3,265 puan) tarafından

image

image

bunları araştır hamilelere kullanılıyor mu diye ben ikisinin de çocuk için olanını oğluma kullaniyorum
(605 puan) tarafından
Teşekkür ederim sagolun
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Geçmiş olsun andız pekmezi ve keçi boynuzu ozü karıştır sabah akşam bir kasık ye oksürüğe bağışıklığa iyi geliyor 
(605 puan) tarafından
Teşekkür ederim sagolun
0 oy
(163,324 puan) tarafından
allah sifa versin
(605 puan) tarafından
Teşekkür ederim sagolun
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn kuzum 
(605 puan) tarafından
Teşekkür ederim sagolun
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Canım hastaneye mi gitsen acaba dayımın eşi de öyleydi çok öksürüyordu ağır geçirmişti ambulans çağırdılar 10 yoğun bakımda entübe edildi bide hamileymiş din bence bi hastaneyi ara riske atma derim 
(605 puan) tarafından
Bilmiyorum ki öyle iyileşmeyi bekliyorum valla teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 502 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 592 göst.
0 oy
6 cevap 271 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler