0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (2,743 puan) tarafından
Çamaşır , bulaşık, valiz hazırlama, temizlik vs derken sabaha kadar ayaktayım... İşten geldim. İftara gittik daha yeni geldik çocuğu uyuttum. Şimdi bana uyku haram :D hadi bana kolaylık dileyin

7 Cevaplar

0 oy
(1,572 puan) tarafından
Kolay gelsin bacim bende misafirlikten geldim bbegimin  karnini doyurdum uyuttum aha smdi az uzaniyorum yarina 3 aile misafirim var iftara kalkip yarisini hazirlamam lazim yemeklerin gozum de buyudu :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy bende gezsemde.valiz hazirlasammm
0 oy
tarafından
Kiz halen burada misin buraya girersen nasil cikacann heee dee gettt kolay geleee :))
0 oy
(3,814 puan) tarafından
Aksam sofrası ortada öğleden beri utu masası ortadaydi yeni kalkti yarin yola cikcam valiz yarı hazir yarı değil oglan desen deli divane oldu bugun bı değişik ve en önemlisi alerjim mokoko sumuklerimin hakkından gelemiyorum 
0 oy
tarafından
Anaaa ben post açtım sandim laa aynı durumdayım şuan bide son actigim posta bakarsan başıma neler geldi onun şoku ile dondum sabahtandir
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Amanın bende dün öyleydim iki buçukta bitti işim öğğğğğğü 

Kolay gelsin şekerr
0 oy
tarafından
Hadi kplay gelsin ben de 2 sepet çamaışr katlıyorum bi katlayıp bi buraya bakıyorum :)) 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Kolay gelsin canm valla bende şimdi yattım mutfak temizledim 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 451 göst.
20 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yumudukk (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 809 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde 06ogluna_asik (1,037 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 842 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 386 göst.

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,716 cevap

331,234 kullanıcı

...