0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bakın bu ara hem sıtede hem cevremde cok rotavırusu haberı alıyorum, bayramda kalabalıga gırıceksenız cocuklara cok dıkkat edın dıger cocuklarla temas ettırmeyın, tuvaletı kullanıyorlarsa ıyıce temızleyıp kullanın, ozellıklr aşısızsa bebişler ekstra dıkkat edın, cok zor atlatıyorlar :(

8 Cevaplar

0 oy
(3,094 puan) tarafından
Evet ya bende çok korkmaya başladım asilarida yok çocukların
tarafından
Çok dıkkat edın lutfen o zaman, kucaga vermeyın soyleyın salgın var dıye cocuklar hastanelık oluyor kendılerıne gelemıyorlar
-Reklam-
0 oy
(163,283 puan) tarafından
valla bide rota virus cikti yaa 
tarafından
Kız sevdos mahvoluyolsr ya :( arkadasımın oglu oldu cocuk mahvoldu hastanede
0 oy
tarafından
Ayyy çok üzülüyorum vallahi canım burda bu ara çok duyuyorum Rabbım korusun inşallah acil şifalar versin kuzucuklara da bizde kimse yok kuzum koydeyiz ne gelen var ne giden 
tarafından
Aman gelmesınler hulya ya valla su pandemıden sonra bayramdan da dugunden de herseyden sogudum ben ınsanlarla gorusunce muhakkak hastalık bulasıyo ya grip oluyosun ya oksuruyosun gecen duruyu parka cıkarttım 10 gun kaydı cocugun tipi burnu aktı
tarafından
Vallahi zor canım bizde kimse yok komşum bile yok o yüzden rahat  çıkıyoruz kapıya bahçeye dışarıda merkeze falan da gidince dikkat ediyoruz işte Rabbım korusun inşallah yavrularimizi
0 oy
(544 puan) tarafından

Benim kızım da 1 kere geçirdi ve zaten ölümden döndü. Tekrar kaparmi yaa:'(

tarafından
Ay boyle okuyunca ıyıkı aşı yaptırmısım dıyorum hep en azından daha hafıf atlatır, kuzum bılmıyorum bagısıklık kazanmıstır ama cok dıkkat et yıne de
(544 puan) tarafından
Iyiki yapmişsin iyiki. O kadar pisman oldumki yaptirmadigim için  1 yıl oldu hallen vicdan azabı çekiyorum  :((
0 oy
tarafından
Eşimin iş arkadaşlarının çocuklarının neredeyse hepsi hastanede yatıyorlar ben burda yaygın sanıyordum ama salgın var yine
tarafından
Yok yok burda da var 3 aylık bebiş oldu esımın arkadasının oglu cocugunun ellerı kolalrı mosmor damar yolu acmaktan şişmiş kusuyo ıshal bısey yemıyo dayıyolar serumu gozumle gordum yanı mahvoldu cocuk ya
0 oy
(12,031 puan) tarafından
Belirtiler ne canım biliyo musun 

Bi kaynanam var oraya giderim heralde misafir gelmezse iyi 
(12,031 puan) tarafından
Canım bütün aşılarınk yaptırdım sadece özel olanları yaptıemadım dyiorum ya cahillik kimse de bilgi vermedi bununla ilgili çok pişmanım
tarafından
Kuzum menenjıtte ozel aşı ondna dedım ayı uygunsa onu yaptır dıye
(12,031 puan) tarafından
22 ay geçmiştir heralde :(
tarafından
Kız o da gecmıs be :( uzuldum bak kalabalık alana sokma o zaman Allah korusun
(12,031 puan) tarafından
Baktım şimdi yapılabilir diyor ama sağlık ocağına sorarım bi çok sağol kuzum ❤️
0 oy
(490 puan) tarafından
Benim oglum kustu ilk bast sonra ateslendi bir gece ishal oldu 3 gune gecti 

kizima gecti sonra kusma ates ishal 

Hastanelik olmadik cok sukur 
tarafından
Kac aylıklar canım sukur tabı
(490 puan) tarafından
5 yasinda oglum kzmda 2
tarafından
Bıraz daha buyukler de ondan dırenc gostermısler 1 yasındna kucukler genelde hastanede yatıyor
(490 puan) tarafından
Herlde canim istahsizlikta yapti gecti Allaha sukur
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Cok sukur esimle anlastık sadece annem ve kayınvalidemlere gidicez :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
2 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde damlaceyhun (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 593 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,699 soru

24,019,956 cevap

328,181 kullanıcı

...