0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gece uykusu vardi ama uyuyamiyordu gozleri kapali agliyordu doktora goturduk gazi varmis rahatlamasi icin ne yapabilirim 1 tane damla verdi doktor kullaniyoz 

6 Cevaplar

0 oy
(23,516 puan) tarafından
Rezene kimyon çayı verebilirsin. Usuttugu için gaz yapmıştır. Ya da gaz yapan yiyecek yediyse. Bı sure yediğine ictigine dikkat ederseniz geçer. Birnde sıcak tutun. Ayaklarına çift çorap patik türü şeyler giydirin. Düzelir inşallah. Bir de karnını sıcak tutun. Kuşak bağlayabilirsiniz. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Midesini falan usutmus olabilir ondan gazı vardır belki 

Rezene çayı ver içsin bide ıhlamur falan ver bal verdi isen içine balda koy midesini yumuşatır 
tarafından
İlik suya bal koysam azicik nasil olur acaba
tarafından
Oda olur
tarafından
Uyudu az once uyansin denicem.
Tesekkur ederim
0 oy
(18,787 puan) tarafından
Bize hem damla yazmıştı hem de lavman yapmıştı doktor kızıma.  O kadar çok ağlamıştı ki eve geldikten sonra gazını çıkarır çıkarmaz bayılır gibi hemen uyuyakalmisti 
tarafından
Rahatladiklari icin hemen uyuyorlar gazini cikardiklarinda
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Damla ise yarar canim olmadi rezene vs kaynat ilit ver 
0 oy
(2,594 puan) tarafından
benim oğlumun da gazı uzun sürdü uyumasından önce yoğurt süt mercimek nohut gibi gaz yapan yiyecekler verme sab simplex çok iyi geliyor hemen çıkattırıyor gazını
tarafından
Hic gaz sorunumuz olmazdi aksam annem portakal yedirdi ondan da olmustur diye dusunuyorum
(2,594 puan) tarafından
Olabilir canım yapmıştır
0 oy
(163,576 puan) tarafından
gaz damlasi en etkilisi
tarafından
Suan rahat gece nolur bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 151 göst.
9 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
+2 oy
6 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,477,863 soru

24,189,469 cevap

336,827 kullanıcı

...