şu evlnnce erkek tarafının kız tarafınn ailesni özellikle de annesini dışlamasi sanki buzmna kdr onlar yokmuş gibi dvrnmalari ve dvrnmamizi beklemelerini anlayamıyorum bu durum cok sinir bozucu bisi ben annem de uzaklstm evlnedgmden beri uzakdyz brz ve ben eşime daha yakinm artik ama yinede kimseye ezdrmm ailemi ben kaçarak evlndm ama ona rağmen anneme laf solenldgnde savundm susmadm hatta sinirdn duramdm o odada cktk esimle agladm annemi aradm böle böle ddm eşim sağolsun bana geri kotu dönmedi ki ben neysem oyum herkzn ne oldgnu blior eşim sknti yok şükür
O an diyecektin ki doğru söylüyorsun annemin yaptığını kimse yapamaz kimse annem kadar olamaz diyecektin ağzının payını verecektin canım
canim bizim kayınvalidemle hic kavgamiz olmadi cok sukur iyiyiz hakkını yiyemem gittigimde otur dinlen yat uyu diyor. kahvaltiya veya aksam yemegine gidiyoruz hamileyim diye sograyi o hasirliyoh bulasigi yikiyo flan. ama gel gor ki kaynana düğün zamani yapilan haksizliklar yüzünden isinamiuorum bir türlü esim icin katlaniyorum. bizimde daha yeni evliydik ortada bebek falan yok o zaman anane babanne bakici parasi mevsuzu cikmisti kayinpederimde sessix sakindir ama paragozdur baktim gozleri acilmis. bende dedim annem para ocin bakmaz parayi alsada bebege harcar diye sonra o kesinlesmedi ya kayinpederim demez mi kim yakinsa o baksin diye. esime dedim babana cok kirildim ne demek kim yakinsa baksin diye. zaten isi biraktim Allah izin verirse ben bakicamda demek istedigim ignelemek sinir etmek icin hep bir yolunu buluyorlsr
Hepimiz mi biktik bunlrdan ya kaynanama karsi icimde sevgi klmdi bayram gunu evime aglayark geldim ya lnt olsun tamam istemiyorsunuzda bnde insanim yani sokmadgi laf demedigi sey yaptirmadgi is klmadi en son kasiklarimw sanci girdi esim gordude oturtturdu bni bnii hic insan yerine koymuyo kaynanam onun yuzunden koye adim atmk istemiyorum ztn koyleride bi tuaf biz koye gidince komşuları bnm pesimde dedikodumu ariyorlr cok tuhaf insanlar yoruldum ole yoruldum ki artık dinlenmek istiyorum:( annm babam kiyamazken onlr bna hayti zindan ediyo orya gidince ve surekli kaynanam esime bizi cignedin aldin kiza bak bi is ile bilmiyo diyo bilmedigim is koy isi bn koyde yaşamadım ki nerden bileyim esimde koyde oturmuyodu ayrıca bekar evnfe klyrdu isinden dolyi oda sevmiyo bilmiyo ve gdnce elni surmez biseye ztn gidip en fazla 3 saat kaliyorz nsl eve glcgmi bilmiyorm inanin iyiki esim goruyor yptklrni gorduklrnde cvbni veriyo ama yne icim sogumuyo :( kusura bkmyn resmn derdimi dokmusum
Benim çok şükür hiç böyle sıkıntılarım olmadı kayınvalidemle annem çok iyi anlaşır birbirlerini çok severler ama cevremden de görüyorum çok zor olsa gerek sana tavsiyem asla taviz verme ailenin herşeyden ve herkesten üstün olduğunu ona hissettir
Biz onlara laf yetsiremeyiz canım. Benim annem gelip kalmaz kalamaz da kaynamda annem dogumda gelip kalmıyor diye laf ediyor her biri bir çeşit
Bakamazsa yardıma seni çağırırım diyip dalga geçseydin öyle istiyorlar bazen
1,486,984 soru
24,308,950 cevap
344,607 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın