Arkadaşlar ben bir kimyasal gebelik geçirdim 2 düşük yaptm. Düşüklerin biri kendiliğinden oldu. 2 düşükte 3 hafta önce oldu. Kürtaj oldum çok. Zor sürecti toparlanmaya çalışıyorum. Doktor sebebi yok diyor anlam veremiyor. Bu defa altarnatif yollar deniyorm yanlış mı bilmiyorum. Mesela diyarbakırda bir kadın var yanına gittim gözleri kör ama herkes yanına gidiyor düşük yapanlarin rahmini masajla yukarı çekiyor ve artık şifa ondan mı bilinmez kadın düşük yapmıyor. Hatta bir olay anlattı baya şaşırdım. Yanına gittim Bana rahmin aşağıda o yüzden gelişmiyor dedi. Yanına gidecem. Bugün mardin'de başka kadına gittim baya söylediler övdüğler gittim o da baktı anında dediki seni rahmin ters bebek gelişirkem ters olduğu için tutunmuyor düşüyor dedi. Bu ay hamile kalma dedi Adetin 2 günü gel. Rahmini düzeltecem inşallah bir daha olmaz dedi ama öyle bir emin ki hem Şaşkınım hem üzüntülü hem tereddütlü. Dua ediyorum bu defa önlem dua hersey de tedbir alacağım. ☹️ Ama acaba adetin 2 günü gitsem mi kadın gerçekten rahmi anlıyor mu düzeltiyor mu merak ediyorum.