0 oy
872 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
Arkadaşlar ben bir kimyasal gebelik geçirdim 2 düşük yaptm. Düşüklerin biri kendiliğinden oldu. 2 düşükte 3 hafta önce oldu. Kürtaj oldum çok. Zor sürecti toparlanmaya çalışıyorum. Doktor sebebi yok diyor anlam veremiyor. Bu defa altarnatif yollar deniyorm yanlış mı bilmiyorum. Mesela diyarbakırda bir kadın var yanına gittim gözleri kör ama herkes yanına gidiyor düşük yapanlarin rahmini masajla yukarı çekiyor ve artık şifa ondan mı bilinmez kadın düşük yapmıyor. Hatta bir olay anlattı baya şaşırdım. Yanına gittim Bana rahmin aşağıda o yüzden gelişmiyor dedi. Yanına gidecem. Bugün mardin'de başka kadına gittim baya söylediler övdüğler gittim o da baktı anında dediki seni rahmin ters bebek gelişirkem ters olduğu için tutunmuyor düşüyor dedi. Bu ay hamile kalma dedi Adetin 2 günü gel. Rahmini düzeltecem inşallah bir daha olmaz dedi ama öyle bir emin ki hem Şaşkınım hem üzüntülü hem tereddütlü. Dua ediyorum bu defa önlem dua hersey de tedbir alacağım. ☹️ Ama acaba adetin 2 günü gitsem mi kadın gerçekten rahmi anlıyor mu düzeltiyor mu merak ediyorum. 

45 Cevaplar

0 oy
(2,628 puan) tarafından
Canım valla yani gerçekliği nedir bilmiyorum ama bizim doğuda öyle şeyler çoktur sende bilirsin. Yani gerçekten işe yarıyor diyen insan çok . Ama bilemiyor insan yaa. Masaj filan yapıyorlar duymuştum kaç kişiden.
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
bilemedim  ki duzeltcem die kotu bisey yapmasin rahim icten nasil duzeltcek anlamadim. doktor banada da rahmin terse dedi cok sasirmistim 3 tane cocugum var dusuk falan olmadi sadece ikisi erken dogum oldu 7 ve 8 aylik dogdular. 

insan caresiz olunca inaniyo yapacak bisey yok. benm annemin de 6 tane dusugu olmus doktorlar neden oldugunu bulamamis bir kadin varmis onda gitmisler babannem goturmus zorla ama annem hicc inanarak gitmemiss sacmalik demiş  sonra kapidan iceri girince kadin anneme sen bana inanmiyosun ama kaynnn hatirina bakicam sana demis annem sasirmis nasil bildi die sonra annemi okumus falan tekrarr gelmesini soylemis ama adetliyken sakin gelme demis neyse annm tekrar gitmis ama adetliymis aman nolcak ne bilcek bnm adetimi diyip gitmis daha annem eve adim atarken kadin anneme bagirmis ben sana demedim mi adetliyken  gelme git burdan diye kizmis iste o zamn annm inanmis cok korkmuss nasil bildi die sasirmis kadinn her dedigi i yapnis iki ay sonra annem bana hamile kalmis.  yani yapanlarda var ins sennkide olur
0 oy
tarafından
Ben inanıyorum bence git bak benim kuyruk sokumum 3 yıl çektim acısını araştırma üniversite kaç tane doktor hastane gittim hiç bir şeyin yok gayet düzgün ağrın olmaması lazım deyip durdular ama ağlıyorum ağrıdan öyle kötüyüm memlekete gittim dayımın düğününe teyzem bir kadına koturdu beni bir güzel masaj yaptı bir iki hereket gösterdi onları yaptım 3 gün boyunca gittim parmağı ile kuyruk sokumunun ucunu düzeltti bak 3 yıl oldu bir kere olsun ağrımadı bence git 
0 oy
tarafından
Valla canm Diyarbakır'dayim . O kadını duymadım ama bı kadın var eşimin ebesi düşün. Annem kardeşlerime hamileyken bebek karnında tersken kendi eliyle duzeltiyordu gerçekten çok iyiydi . Acaba o mu bilmiyorum ama sanırım bu kadın görüyordu 
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Benim yengem de alternatif tıp konusunda uzman da kurban olduğum RABBİM ellerine bi hikmet veriyor işte ama insan korkmuyor da değil 

Hatta zamaninda yengeme hastaneden bile teklif gelmişti kabul etmedi yinede sen birsin canım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 757 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
14 cevap 490 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler