0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (2,609 puan) tarafından
Kizlar cumhuriyetin 100 yilina ozel ataturkun filmi cekilcekmis zubeyde hanimida songül öden oynicakmis ataturkude aras bulut iynemli canlandircakmis hic sevmiyorum boyle degerli kisilerin hayatlarinin sacma sapan ele alinip film yapilmasina ya 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,242 puan) tarafından
Banada çok sacma geliyor. Amaç ancak cep doldurmak. Atatürk e saygı ve sevgisi olan filmini yapmaz bence
(2,609 puan) tarafından
Evet aynen simdiye kadar yapmadilar simdiden sonra yaptilar yonetmenlerde para kirma pesinde
(1,242 puan) tarafından
Emin ol filmde oynayanlar olsun filmin yapımında çalışanlar  olsun Atamızın  Nutuk kitabını bile doğru düzgün okumayan insanlar..
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Demi zaten biliyoruz hayatlarini okudugumuz ogrendigimiz kadarıyla sirf prim yapmak icin sinema cekiyolar gişe rekortmeni olmak nebiliyim sacma sapan.
(2,609 puan) tarafından
Evet aynen
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Ee ne var ki bunda tarihe ters bi senaryo yazmadıkları sürece insanlar için çok faydalı oluyor bence kiminle ilgili olursa olsun böyle tarihi filmler insanın kültür seviyesini artıyor okumuyorlar bari izlesinler 
(2,609 puan) tarafından
Kiz orasi oyle ama bergenin filmide cikti ama hayatinla bazi sahneler alakasi yokmuş filmleri cok sapitarak cekiyolar
(4,094 puan) tarafından
Bergen filmine gitmedim onda istediği kadar sapıtırlar kim ne diyecek ama dediğim gibi tarihe ters bi senaryo olmadığı sürece tarihi filmler güzel oluyor ortak bi değer olduğu için yanlış bi seneryo koyacaklarını sanmam
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Aras bulut ne alaka hiç benzemiyor ki Atatürk'e 
(2,609 puan) tarafından
Evet aynen o cocuga zaten cok sinir oluorum degisik degisik hareketleri var filmi berbat etcekler
tarafından
Benzemesin o adamın oyunculuğu mükemmel. 7. Kogustaki mucizeyi izledinmi adam mükemmel oynuyor. Bence çok doğru bir seçim olmus
(7,931 puan) tarafından
evet oyunculuğu süper genelde benzeyen birini seçerlerdi sadece şaşırdım
tarafından
Makyajla halledilir bence. Sırf Atatürk'e benzesin diye oyunculuğu pek iyi olmayanları seciyorlardı.
Ben sabirsizlilla bekliyorum izlemek icin
0 oy
tarafından

Valla Ataturkun hayatını kendı hayatımdan bır tık daha ıyı bılıyorum ben :D oyle ıyı ogretıldı kı :D 

0 oy
tarafından
Ne var kız bunda çarpıtılmadığı sürece gayet güzel bence 
tarafından
Katılıyorum
0 oy
(163,453 puan) tarafından
hersey ticaret oldu

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 121 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,638 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 108 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
25 Haziran 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Elifylmz0660 (1,413 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
25 Mayıs 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Ummu_890 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,159 cevap

334,351 kullanıcı

...