0 oy
2,086 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
Akşam saat 6, bebeğim zaten huysuz diş çkkarıyo doğru düzgün uyumuyor. Eşimle saçma sapan bir sebepten kavga etmişiz zaten canım sıkkın evde pijamayla geziyorum çat kapı çaldı. Kayınvalidem ve eşimin abisi. Kapıyı suratlarına geri çakasım geldi. Neymiş bebek seveceklermiş. Kızım onları görünce ağladı odaya götürüp uyuttum bende çıkmıyorum. Saat 9 hala gitmediler..... 

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkiler bir kez bile haber verip gelmedi :D 
-Reklam-
0 oy
(752 puan) tarafından
Arada böyle düşüncesizler çıkıyor bacım arasalar dediğin gibi iki dk da giyinirsin ama o fırsatı vermiyorlar bende aynı durumdayim dün uyuya kalmışım saat 12 de ansızın zilin sesine uyandım bizim ev bide sıcak sutyenle şortla yatiyom arka arkaya basıyor anne bekle biraz diye seslendim 5 dk geç açtım kapıyı . Ayrı evde yaşıyorsak her şey düşünülmeli evimizde illaki rahat davranıyoruz bende tesetturluyim esarbiydi bonesiydi feraceaiydi takacam diye elim ayağıma dolaşıyor haber et de kızım ben geliyom 5 dk ya diye ben hazır ve nazır beklerim yani ansızın geldileri mi insanın sınırı bozuluyor ne ara giyinecem ben yani demi? Aynı evde yaşasak hep münasip giyinirsin  sonuçta tek başına yasamiyorsun ama kendi evin ayrı olunca insan rahat giyinior haliyle. Geçenlerde de kaynım gelmiş kapıya yanında da bir adam anahtar almaya çaldı Caldi ben üstümü giyindim ettim demeden inmiş aşağıya yani idrak edemiyorum anahtar alınacaksa da dükkanın aranilir bı ağız yoklanilir hani öz abim olsa saçı açık bile olsan yada esortmanli olsan kapidan verirsin abin sonucta ama eşinin ailesi girince için içine olmuyo anahtar sende mi bana onu bı pencereden at yada kapıdan verir misin dese ben o gelmeden kendimi halleder ne yapmam gerekirse yaparım yani ansızın zile basılınca bakıyorsun kayinin ve tanımadığın bı adam ses de veremedim bı dk diye koştur koştur ferace aldım eşarbı bonesiz ativerdim koştum kapıya bı baktım  inmiş arabaya binmiş gitmiş ve adam ne bu acele değil mi madem işin acele beklemek istemiyorsun daha gelmeden ara yolda ara yani bazen çok düşüncesiz davranıyorlar ben sana hak veriyorum . Sadece eve geldiklerinde başka odadan çıkmaman münasip kacmamis canım gerisinde Hep haklısın .   
0 oy
(265 puan) tarafından
Keske benimde evim catim ayri olsaydida Cat kapı gelseydi
0 oy
tarafından
Eşinin annesi bebeğinin babaannesi gelecek tabiki annen gelseydi yine böyle konuşacak mıydın acaba çok ayıp ediyorsun ayrıca odaya kapanarak
(83 puan) tarafından
Konuşurdum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 596 göst.
18 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 428 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,126 göst.
22 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,229 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,654 soru

24,142,498 cevap

334,540 kullanıcı

...