0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yüzüm de sorun yok aslında ama böyle bb krem felan sürünce pütür duruyor bı kaç saat sonra onun için böyle parlak tertemiz bı cilt olsun makyajdan önce istiyom bayrama yani böyle evde yaptınız kesin bı maske varsa tarif alabilirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Baz da kullanıyorum kızlar makyaj altına yüzümü de yıkayıp kuruluyorum ama fayda etmiyor 
-Reklam-
+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Baz degil canim yuzunu ilk bi yika sonra krem sur nemlendir ustune makyajini yap hic putur putur olmaz
tarafından
Krem herhangi bi nemlendirici mi
(22,057 puan) tarafından
Evet kiz farketmez sür snra hmen makyaj yap bak puturluk kalmaz
tarafından
Deniycem bunu teşekkür ederim:)
0 oy
(854 puan) tarafından
iki yemek kasigi pirinc bir tatli kasigi zeytinyag ve bir cay bardagi su bunu blender den gecir bicakliolandan sonra da suyunu suz biraz kaynat krem kivami alana kadar katilasicak ama bekledikce haberin olsun ona gore kaynat sonra da sabah aksam sur yuzune hem beyazlatiyo hem parlatiyo hemde canli gosteriyo yuzundeki lekeleri de baya aciyo duzenli kullanirsan 
(854 puan) tarafından
nemlendirici krem yeterli o zaman makyaj altina
tarafından
Teşekkür ederim
(1,421 puan) tarafından
Nekadar kalması gerek yüzde? Sonra yıkanacak mi? Doğumdan sonra cildim lekelendi de. Onun için soruyorum
(854 puan) tarafından
canim sur birak bi on onbes dkk sonrada yika
(1,421 puan) tarafından
Tamam tesekjur ederim
0 oy
tarafından
BB krem 3saatden bir yenilenmesi gerek diye biliyorum.

Ayrıca cildine uygun değilmiş.

Sabah akşam temizleme↣Serum↣tonik↪krem.↣Makyaj yapacaksan baz fondoten şeklindr uygula.

Haftada 2defa piling, 2defa maske.

Birde Lazer yaptırıyorsun diye tahmin ettim. Ufak sarı tüpyler makyajın tam oturmasını engeller.
0 oy
(163,555 puan) tarafından
maske degilde cilt bakimi yaptir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
31 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
8 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde yusra25 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
8 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,039 soru

24,177,519 cevap

336,178 kullanıcı

...