0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (1,466 puan) tarafından
Kızlar 66 günlük bebeğim. Bı haftadır huysuz ama iki gündür kucağından indiği anda ağlıyor. Sürekli salya akıtıyor ağzı ve ellerini sürekli ağzına götürüp emmek istiyor. İştahı filan sanki daha az. Dış için erken değil mi. Başka binsebebi olabilir mj

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım salya akıtması normal kolik bir bebek galiba Allah güç kuvvet versin 
(1,466 puan) tarafından
Kolik değil aslında sadece iki gündür böyle. Muhtemelen üşüdü. Havalar ısındı diye az önce giydirmistim
-Reklam-
0 oy
(23,005 puan) tarafından
Gazdır büyük ihtimalle. Bebeği ve kendinizi sıcak tutun. Gaz damlası kullanın. Rezene kimyon. Bir de bol bol.masaj yapın. 
(1,466 puan) tarafından
Gaz damlası kullanıyorum artık kombiyi kapattık. Sıcaklar geldi diye üstünü de çok kalın tutmamisrim üşüdü demek ki
(23,005 puan) tarafından
Kombi kapatılır da küçük olunca azıcık usutse gaz olur
0 oy
(489 puan) tarafından
İyicene doydugundan emin ol altı temiz olsun uykudan kalmaz bı rahatsızlığı yok ise tabj
(1,466 puan) tarafından
Ayağımda uyuyor ayağımdan indirince uyanıyor. Doyuyor ittiriyor memeyi. Bilemedim ama. Altıda temiz
(489 puan) tarafından
Atak haftasına baktın mı
(1,466 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Atak haftasında değil görünüyor. 9, hafta. Atak haftasina 14 gün var yazıyor
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kız 66 gunluk bebegı huysuz dıyr etıketleme o yavrunun sıkıntısı vardır muhtemelen bolca kucagına al sev oksa.Gaz masajı yap karnını ıyı doyurdugundan emın ol uyku saatlerını felan gecırme tamam.
(1,466 puan) tarafından
Uyumuyor ki alıyorum seviyorum bilemedim daha ne yapabilirim
0 oy
tarafından
Aynı şeyleri yaşıyoruz benim oğlani gün olarak takıp etmiyorum ama 2.5 aylık işte 
(1,466 puan) tarafından
18 Şubat doğumlu. Atak haftası değil gorunuyor ama bilemedim
0 oy
tarafından
Canım gazı vardır daha küçük

Salya normaldir bebeklerde bağrına bez kat ıslanıp ta bronşit olmasın. 

Annesi birazcık sabır yeri gelir kucaktan inmez yeri gelir uyumak istemez. Ama sabır canım bu da geçecek inşallah. Onlar da konuşamıyor illaki ağlayarak derdini anlatmak istiyor.

Güzelce bezini değiştir belki bezi kasindoriyir  krem sür.. masaj yap.  İllaki vardır bi sıkıntısı canm
(1,466 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok güzel motive oldum
tarafından
Rica ederim canm.
Göbusunu  yagla zeytinyağı ile sıcak tut ki gazı gelsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.

Kategoriler

1,471,403 soru

24,098,474 cevap

332,231 kullanıcı

...