0 oy
262 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,272 puan) tarafından
Kızlar arkadasimla biz 5 ay  arayla evlendik hiç bı problemleri olmadığı halde çocuk sahibi olamıyorlar birsuruuu ilaç kullanıyor yine de yok nolursunuz bu gece dua edersiniz arkadaşımın adı Buket benim kızımı her gördüğümde ağlıyor diyor benim kızımda olsa 2 .3 yaşında olacaktı demi diye evim keşke dağınık olsa falan diye adı buket lütfen ismiyle dua edermisiniz kimin duası kabul olcagi bilinmezmis 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamilelerin duası kabul olurmuş bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim kucağını en hayırlı vakitte doldursun inşallah
(3,272 puan) tarafından
Amin canım insallkahhh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim bu gece hürmetine sevindirsin inşaallah amin slm şöyle arkadaşına Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur vallahi içimden geldi belki elciyizdir Allah bilir
(3,272 puan) tarafından
Tabiki söylerim Allah razı olsun senden canim
tarafından
Sendede razı olsun cnm hayırlı kandiller ♥️
0 oy
(874 puan) tarafından
Rabbim en kısa zamanda ona da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine 
(3,272 puan) tarafından
İnşallah canim ağzına sağlık
0 oy
tarafından
Rabbım ona da isteyen bütün herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım 
(3,272 puan) tarafından
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(999 puan) tarafından
Arkadaşını en iyi ben anlarım... Gerçekten bunu yaşayan bilir on yıl sonra tüp Bebek yoluyla oldu bizimde ve bizle birlikte aynı sene evlenenlerin hemen oldu bizim olmadı çok şükür ki bir tane nasip etti rabbim.. şu mübarek gece hürmetine nerde varsa isteyen herkese nasip etsin inşallah
(3,272 puan) tarafından
Amin canım amin hani cidden üzülüyorum yaşımız aynı o da 25 ben de düğünümüz çok yakın oldu bazen kendimi kötü hissediyorum ama yok olmuyor cocuk
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bir kaç gün önce öğrendiğim bir kür oldu. Kuru incir kürü. İki arkadaş yapmış biri 5 yil sonra diğeri 13 yil sonra çocuk sahibi olmuşlar. Hergun 4 5 tane kuru inciri çay gibi demlemisler sabah ve akşam icmisler. Bunu hergun araliksiz 21 gün boyunca yapacak. Hatta kadınlar şey dedi. 21 günü doldurmadan hamile kaldim. Bende eltime söyledim onunda 5 yıldır olmuyor. Oda bende duydum ama yapmamıştım. Bayramdan sonra tüp Bebek tedavisine başlıyor. Hormonları etkilemek istemiyorum tüp bebek olumsuz olursa yapacağım dedi. Arkadaşında bı denesin.  Ve stres yapmasin.. zaten engel olan şey stres
(3,272 puan) tarafından
Ya işte o devamlı bunu düşünüyor kafasından hiç çıkmıyor bebek
(6,048 puan) tarafından
Düşünmesin bir süre salsın birde bu dediğim kürü bı denesin çok etkiliymis
0 oy
(163,302 puan) tarafından
allah omada nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 435 göst.
17 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde aysegulguleryuz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 521 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,600 göst.

Kategoriler

1,466,810 soru

24,035,634 cevap

328,909 kullanıcı