okadar alismisim ki herşeye karışmasına ve laf etmesine 2 gündür yok eksik gibi hissediyorum kendimi kaşınıyorum galiba :))) eşimi aradım getirsin diye nekadar çok karissalarda allah başımızdan eksik etmesin ya cidden :)))
Canim bende uyariya cok şaşirdimyaaa. Burda uyarilicak bişey varmiki???
Kaynanayı sevmeyen birinden almışsın uyarı :D
Yazdığına degilde uyariya sasirdim inan :) biz insanoğlu öyleyiz canim kaşinmak genimizde var:) cok ozlediysen ara gelsin ayol. Ana kiz gecinemiyor kaynana ile elbet super ilişki olmaz. Ufak tefek seyleri gormezden geldikten sonra sıkıntı yok. Ne olursa olsun buyukler zarardan cok yarardir. Istisnalar haric.
Allah Allah herkesin kaynanası bir değil özler özler uyari niye veriyorsunuz
Aynen oyle canim allah sevdiklerimizi eksik etmesin basimizdan uyarilari kim verdi acaba :)))
Bende kaynanami aşırı çok seviyorum Allah bu defa başımızdan eksik etmesin bebeğim doğduğunda bende kalacak şart kostüm o çok istiyordu çocuk dedim sen buyutecekain YMM dedi gelecek birakmiyacagim
Bazı beter kaynanalar var bende bazen çok kızarım ama iyi yönleri de çok o yüzden kim gütmem bende :) ama birazda baş başa kalın canım sizde
Ayyy inanmıyorum burda ilk defa benden başka kaynansini sevrn biri varmış ay ne güzel insansın sen ya valla ben kaynanami çok seviyorum inanki aramızda ok iyi diğer eltiklerim pek sevmez biri abisinin kızı biri bacsının kzi ben uzağımda onlara akraba değilim ama bi gör bi kaşık suda bogcaklar elinden gelse hani kadın sessizde karismaz konuşmaz kendi işini kendi halleder kimseye minnet etmezde ama hiç sevmezler ben bayılıyorum kadına hatta onu örnek alıyorum çoğu zamanda
Benimkini eksik edebilir
1,495,884 soru
24,436,961 cevap
352,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın