0 oy
665 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından

2 cocuk büyütmek gerçekten çok zormuş bence bitane olsa insan yinede çok çok rahat edermiş şimdiki aklım olsa tek cocukta kalırdım biri 4 biri 1bucuk kıskançlıkta kötü birsey ikiside birbirini kıskanıyor cok zor çok Allah bütün annelere kolaylık versin bu hayatta en zoru anneliktir şimdiki aklım olsa tek çocukta kalırdım bu devirde iyi değil artık valla birde bir insan kendi halineyse tek çocuk bencede yeterli ailesi ile görüşmeyen veya uzak olanlar için benim öyle mesela tek çocukta kalsaymisim keşke ah aklıma ahhh:D

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eltimler ne yapsın hepsi yarış yapmışlar üç eltimde beş çocuk valla eve felan davet edince komşular şikayete geliyor eşkıya gibiler analarının umrumda değil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu düşüncelerin çok üzücü. 

Evet çok cok zor. Benimde 2 cocugum var. Ama asla keske tek cocuk olsaydı demiyorum. Hep iyiki kizimda oldu oğlum tek başına degil diyorum. Rabbim onları hicbir zaman ayırmasın. 

Birinin başı sıkıştığında kapısını çalacakları biri var. Allah a şükürler olsun ❤❤
0 oy
tarafından
Iftara gitmiştik iki tane uzaylı vardı resmen orda biri 2 buçuk diğeri 3 buçuk Allahım 1 saniye yemin ederim 1 saniye ne sustular ne oturdular canları yanıyor yinede yapıyorlar aynı şeyi hahahahaha çok tatlılar harikalar ama 2 tane çok büyük yine anladım Allahım bana nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat ama 2 tane çok 
0 oy
(966 puan) tarafından
Tek çocuk olarak ikinciyi düşünüyorum hala.zorluklari biz çekiyoruz evet ama tek kalmasın bu dünyada.
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Valla biz sekiz kardeşiz toplanınca o kadr güzel oluyoki ama gel gelelim ki ben bı tanede kafayı buldum ilerisi karanlık şuan için ama bı kızım var çok coook ilerde bir oğlum olsun isterim 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 102 göst.
+1 oy
10 cevap 778 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asabii (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Djdjdhshsu (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler