0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3 ay 23 günlük kızım var yüzüstü yatırdım sabah yanıma yatağın en ucundaydi bi ara bi uyandim en başına gelmiş nasıl gelmiş olduğunu hâlâ düşünüyorum hiç yönünü değiştirmeden gelmiş bi de daha küçük demesem emekledi dicem :D

8 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından

Uçmadıgına göre emekledi :D maşallah 

tarafından
Nasıl emekler yarabbi hâlâ düşünüyorum :D
-Reklam-
0 oy
(80 puan) tarafından
Canim seninkiyle ayni sayilir 3 ay 19 gunluk donuyomu seninki
tarafından
Yok daha dönmüyor ama kademe atladı emekliyor :D
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Evet benim oglumda yapıodu o hareketi sürünüyorlar canim bn bi gün izledim dikkat ettim ilk kafasini kaldiriyo yana koyuyo sonra vücudunu çekiyo cok sasirmistim nasil yapio due 
tarafından
Bi baktım en uca dayanmış elleri de aşağı sallamış uyuyor Allah korumuş yarabbim
(2,848 puan) tarafından
Ay dikkat et canim biz donmez diyoruz ama onlar cabukcak büyüyorlar bn yastik koyardım hep şimdi yanima yatırmayı korkuyorum
0 oy
tarafından
Canım şimdi ki  çocuklar herşeyi masallah çabuk yapiyo
tarafından
Oğlum çok geç emeklemisti kizim 3.5 aylık daha amanın bu şimdiden böyleyse büyüyünce bana neler eder :D
tarafından
Maşallah kuzuya ya yerim :D
0 oy
tarafından
aman kuzum dikkat et çekyata bazaya fln  koyma
tarafından
Artık daha da dikkat etcem bugünden sonra canım
tarafından
benimki 33 günlük çekyatta koyamıyorum korkuyorum
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Döne döne gelmiş olmasın :) yaramaza bak sen 

tarafından
Dönmüyor daha ki kafası nasıl koyduysam o yöndeydi canım sagda solda değil ellerini de salmış bazadan aşağı öyle uyuyordu
(5,437 puan) tarafından
Allah allah anlam veremedim :)
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Benimde bebegim 1.5 aylıkken salıncaktan düştü ama demirlerin ayakların arasına düşmüş hala düşünüyorum nasıl oldu diye öne düşse demir ayaklar var arkaya ztn düşemez yan da korkuluk var ama yan düşmüş 
tarafından
Bende şaşırdım tamam yüzü koyun yatarinca geri geri emekliyor ama bugün ileri doğru emeklemis canım
0 oy
(843 puan) tarafından
Aman canım beşikten başka yere koyma. Tam emeklemesede hareket ede ede gitmiştir 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 451 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 669 göst.
8 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 400 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esssss18 (274 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,219 soru

24,180,396 cevap

336,298 kullanıcı

...