0 oy
323 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (72 puan) tarafından
Kizlar bi arkadaism var 3 senelik hic iyi oldugumu istemiyor ben ne giysem benzerimi aliyor saclarini benim rengime yapmaya calisiyor bi ara insan icinde laf sokmaya aklkti bozdum benim makyajlarimin aynisini aliyor arana mesafe koy demeyin akraba hemde cok yakin sizce ne yapabilirim

5 Cevaplar

0 oy
(474 puan) tarafından
En son lisede bırakmamış mıydık bunları? Benim aldıklarımı alıyor falan. E alsın ne olmuş örnek alıyor demek ki. Laf sokmasına da müsaade etmeyin insan içinde laf sokuyorsa aynı mekanda uyarın.
(72 puan) tarafından
Cok kotu bozdum ya bi yere gitcek oluyoruz ben bisey giycem oda benzeriningiyiyor sinir oluyorum gecen bana geldi lavaboma kul atmis yere cay danlatmis disli geldigim icin ezemiyor
(474 puan) tarafından
Valla mesafe koy demeyin demişsiniz ama insanın aklına da başka bir şey gelmiyor ki..
-Reklam-
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Yakınlık derecesi hiç önemli değil zaten ne çıkıyorsa yakınlardan çıkıyor uzak dur
(72 puan) tarafından
Duramuyorum malesef ... uzaktan gelmiyo zaten taş
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Eltin mi bacım :)) 
(72 puan) tarafından
Onun gibi yaklastin :)))
(1,020 puan) tarafından
Ay hepsi haset kıskanç hele ondan güzelsen sana dişini geçiremezse hiiç sevmez hasetlil besler
(72 puan) tarafından
Nasil anladinn valla helal olsun eskiden durumumu? Biraz kotuydu gecen bana geldi bak eski haline simdi cifter cifter ayakkabin var diyo
(72 puan) tarafından
Halbuki hepsi uygun fiyatli 2 tane oda normal ona cok geliyo
(1,020 puan) tarafından
Ya işte onda olmayan sende olan şeylere kendince içindeki eksiklik duygusundan böyle yapıyor hiç önemseme  hepsi aynı inan kimi belli eder kimi etmez
(72 puan) tarafından
Aynen canim dogru
0 oy
tarafından
her mecrada o tipten var. fikri dusuncesi ve bir zevki olmuyan taklitci onlar
(72 puan) tarafından
Evet hic yenilikci degil
0 oy
tarafından
Şey yap. Yeni gelen kıyafetlerin fotosun at bunu alıcam bak bakalım beğeniyormusun. Bekle o alsın. Sonra beğenmedim param azdı de.

Birde böyle yap. Fotosunu at bunu aldım şu dükkandan de. Bekle o alsın giysin. Sorunca iade etdim de. Düğmesimi kopultu,küçükmü oldu, üzerinde lekemi vardı. bir sürü sebep bul.

Birde yeni elbise üzerinde gördü aldı diyelim. Ben beğenmedim sen almamış olsaydın sana verirdim. Acaba kime vere bilirim de.

Arada da benim kiyafetini başkısanda gördüğümde o kıyafet gözümden düşer giyemem de.

Her fırsatda bu söylediklerimi yap.
(72 puan) tarafından
Güzel fikir yapıcm ya da bisey giyerken ondan saklicam tam o gun giycem

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 635 göst.
17 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 573 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 165 göst.
0 oy
10 cevap 358 göst.
15 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,384 soru

24,168,332 cevap

335,725 kullanıcı